Yusuf Güney’den sürpriz açıklama: Önceki hayatımda lahmacunmuşum!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Müzik dünyasına 2008 yılında Rafet El Roman ile seslendirdiği “Aşk-ı Virane” düetiyle iddialı bir giriş yapan Yusuf Güney, son yıllarda şarkılarından çok sıra dışı açıklamalarıyla gündeme geliyor. “Heder Oldum Aşkına” ve “Aşka İnat” gibi romantik parçalarıyla listelerde üst sıralarda yer alan sanatçı, sosyal medyada yaptığı açıklamalarla dikkat çekiyor.

Özellikle astral seyahat deneyimleriyle konuşulan Güney, evrenle kurduğu iletişim ve deneyimlerini sık sık paylaşıyor. Daha önce televizyon programlarında ve sosyal medya yayınlarında yaptığı “Ortalıktan kaybolacaktım ama evren bana ‘yerinde otur’ dedi” açıklaması uzun süre tartışılmıştı.

Sanatçı, geçmişte “uzaylı bir sevgilim var” ve “12’li masa toplantısına katıldım” gibi açıklamalarıyla gündeme gelmiş, astral seyahatlerinde Kenan Işık’ın durumunu gördüğünü de dile getirmişti. Önceleri astral boyutta kaybolduğunu söylediği Işık için “kaybolmadı, dönmek istemiyor” yorumunda bulunmuştu.

Yusuf Güney, son açıklamasında ise önceki hayatına dair şaşırtıcı bir itirafta bulundu: “Önceki hayatımda Urfa’da bir lahmacundum.” Bu sıra dışı açıklama sosyal medyada kısa sürede gündem oldu ve takipçileri yorumlarda tartışmaya başladı.

(Onedio)

Geri