Yalova Genç Millilere Uğurlu Geldi

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Kadrosunda bir dönem YOSK forması giyen Salim Kurşun ve Onur Ayhan Eroğlu’nun da yer aldığı Ay-Yıldızlılar, A Grubu’ndaki son maçında ev sahibi Brezilya’yı 69-34’lük net bir skorla mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Brezilya'nın São Paulo kentinde oynanan karşılaşmada genç millilerimiz, sahadaki mücadeleleri, oyun disiplinleri ve yüksek enerjileriyle dikkat çekti. Karşılaşmaya yoğun ilgi gösterilen tribünlerde Türkiye Cumhuriyeti São Paulo Başkonsolosu Özgür Uludüz de yer aldı. Heyetiyle birlikte millilerimize maç boyunca destek veren Uludüz, gösterdiği ilgi ve yakın destekle sporcularımıza ve teknik heyetimize moral verdi. Brezilya’da yaşayan Türk vatandaşları da karşılaşmaya yoğun ilgi gösterdi ve tribünleri kırmızı beyaza boyadı. Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkan Vekili Musa Tahsin Doğan, maç sonunda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı, “Bu galibiyet için başta teknik ekibimiz ve sporcularımız olmak üzere tüm takımımızı yürekten kutluyorum. Sahada gösterilen kararlılık ve birliktelik, geleceğe dair umutlarımızı daha da güçlendirdi. Ayrıca Brezilya’da bizleri yalnız bırakmayan, her koşulda desteğini hissettiren São Paulo Başkonsolosumuz Sayın Özgür Uludüz’e ve ekibine içten teşekkür ediyorum. Bu başarı, ülkemiz adına önemli bir gurur vesilesidir” dedi. Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Soydabircan ise açıklamasında şunları söyledi: “Genç millilerimizin ortaya koyduğu oyun bizleri hem duygulandırdı hem de gururlandırdı. Sahadaki azim, kenetlenme ve inanç örnek gösterilecek nitelikteydi. Buradaki her anımızda yanımızda olan Başkonsolosumuz Sayın Özgür Uludüz ve değerli heyetine şükranlarımızı sunuyorum. Bu anlamlı galibiyeti başta milletimize, sonra da burada bizleri coşkuyla destekleyen vatandaşlarımıza armağan ediyoruz” diye konuştu.

Geri