Volkan Demirel'den minik kızı ile yeni kare

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Ünlü çift Volkan Demirel ve Zeynep Demirel, 23 Şubat’ta dünyaya gelen üçüncü çocukları Yasmin’i kucaklarına almanın mutluluğunu yaşıyor. Çiftin büyük kızları Yade 2013, ortanca kızları Yeda ise 2017 yılında doğmuştu. Zeynep Demirel'den Yasmin ile Yeni Kare Eski Belçika Güzeli Zeynep Demirel, sosyal medya hesabında bebeği Yasmin’le birlikte çekilmiş yeni bir fotoğrafını paylaştı. Paylaşım kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Volkan Demirel’den Duygusal Paylaşım Teknik direktörlük kariyerini sürdüren Volkan Demirel de kızı Yasmin ile birlikte çekilen bir fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı. Baba-kız karesi sosyal medyada yoğun ilgi gördü. “Yasmin Sakin Bir Bebek” Zeynep Demirel, katıldığı bir programda Yasmin’in bebeklik sürecine dair samimi açıklamalarda bulunmuştu. Üç çocuk annesi Demirel, “Yasmin çok sakin bir bebek. Aslında hepsi bebeklikte çok kolaydı. Bana göre en zor kısım hamilelik. Ortanca çocuğumu 20 dakikada suda doğurdum. Son doğumumda ise beş saat sancı çektim” ifadelerini kullandı. Sözcü

Geri