Urla'nın her mahallesinde kapsamlı hizmet

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Urla Belediyesi, daha yaşanabilir bir ilçe hedefiyle başlattığı kapsamlı hizmet çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Belediye ekipleri, yol bakım ve onarımından park düzenlemelerine, temizlik ve çevre düzenlemesinden altyapı ve üstyapı projelerine kadar geniş bir alanda görev yapıyor.

Urlanin Her Mahallesinde Kapsamli Hizmet (2)

MAHALLELERDE YOĞUN MESAİ

Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlükleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle koordineli çalışıyor. Altyapısı tamamlanan yollarda sathi kaplama, parke taşı döşeme ve asfalt yama çalışmaları yapılırken, parklarda bakım ve onarım, oyun gruplarının yenilenmesi gibi çalışmalar yürütülüyor. Caddeler ve sokaklar düzenli olarak yıkanıyor.

OKULLARDA TEMİZLİK VE BAKIM

Yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde öğrencilerin sağlıklı ve hijyenik ortamlarda ders başı yapabilmesi için tüm okullarda kapsamlı temizlik ve bakım çalışmaları tamamlandı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bahçe alanları ve ortak kullanım yerlerini detaylı şekilde temizlerken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri okul bahçelerini yabani otlardan arındırdı.

“HER MAHALLE ÖNEMLİ”

Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan, çalışmaların kapsamını şöyle özetledi: “Urlamızın her köşesinde vatandaşlarımızın daha konforlu, sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmesi için çalışıyoruz. Her mahallemiz bizim için çok önemli. İlçemizin dört bir yanında ekiplerimiz sahada çalışıyor. Mahalle muhtarlarımızla düzenli toplantılar yapıp sorunları tespit ediyor, halkımızın isteklerini dinliyor ve çözüme kavuşturuyoruz. Tüm okullarımızda temizlik, bakım ve onarım çalışmalarımızı da gerçekleştirdik. Çocuklarımızın güvenli, hijyenik ve sağlıklı ortamlarda eğitim görmeleri için elimizden gelen tüm desteği sürdüreceğiz. Urlamızın daha yaşanabilir bir kent olması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

Geri