Türkiye Kupası’nda 2’nci Tur eşleşmeleri netleşti: İşte kura sonuçları

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen Türkiye Kupası 2’nci Eleme Turu kura çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleşti. Törene TFF yetkilileri ve kulüp temsilcileri katıldı.

KURA TÖRENİNE KİMLER KATILDI?

Orhan Saka Konferans Salonu’nda yapılan kura çekimine TFF 1’inci Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, 2’nci ve 3’üncü Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Şahin, Temsilciler Kurulu Başkanı Şerafettin Bural, Sportif İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şefik ve kulüp temsilcileri katıldı. TFF Lig Yönetimi Direktörü Besim Yalçın ve Profesyonel Maç Planlama Müdürü Serkan Karasakaloğlu da kura çekiminde hazır bulundu.

MECNUN OTYAKMAZ: HEYECAN VE YENİ BAŞARI HİKAYELERİ

Kura çekimi öncesi konuşan TFF 1’inci Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, “Türkiye Kupası, futbolumuzun lokomotifi Süper Lig’imizle neredeyse yaşıt. 2’nci Eleme Turu’nda sizlerle birlikte olmanın sevincini yaşıyoruz. Bu turnuvanın seyir zevki yüksek maçlarla ve yeni başarı hikayeleriyle dolmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

KUPA FUTBOLUN GÜZELLİĞİNİ VE BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜNÜ HATIRLATIYOR

Alt lig ve amatör takımların da yer aldığı organizasyonun Türk futbolunun temellerini güçlendirdiğini vurgulayan Otyakmaz, “Türkiye Kupası, ülkemizin dört bir yanındaki takımları bir araya getirerek futbolun güzelliğini ve birleştirici gücünü hatırlatıyor. Yeni yeteneklerin yetişmesine ve futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatmasına katkı sağlayacak” dedi.

K U P A1-1

KURA ÇEKİMİ VE KAPANIŞ

TFF Lig Yönetimi Direktörü Besim Yalçın’ın teknik bilgilendirmesinin ardından kura çekimi gerçekleştirildi ve 2’nci Eleme Turu eşleşmeleri belli oldu. Kapanış konuşmasını yapan Murat Şahin, tüm takımlara başarı dileyerek, “Kupanın futbolumuza heyecan, güzellik ve yeni başarı hikayeleri katmasını temenni ediyorum” dedi. Tören, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

SÖZCÜ

Geri