A
Admin
Yönetici
Yönetici
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg’un yeni modeli T10F ile test sürüşü yaptı. İstanbul’da gerçekleşen test sürüşünde Erdoğan’a, otomobilin teknik detayları ve özellikleri hakkında bilgi verildi. ERDOĞAN, T10F SEDAN MODELİNİ KULLANDI Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg’un sedan modeli T10F ile gerçekleştirdiği deneme sürüşünde aracı detaylı şekilde inceledi. Sürüş sırasında T10F'nin performansı ve teknolojik donanımları hakkında bilgi aldı. Erdoğan’a test sürüşünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kazancı ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı eşlik etti. Sürüş sonrası Erdoğan ve beraberindeki heyet, T10F modeli önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. T10F SERİ ÜRETİME HAZIRLANIYOR Togg’un yeni sedan modeli T10F, daha önce CES 2024 fuarında tanıtılmış ve büyük ilgi görmüştü. T10F’nin hem arkadan itişli hem dört çeker versiyonlarının olacağı ve 600 kilometreye kadar menzil sunacağı açıklanmıştı. Otomobilin, 2025 yılı itibarıyla yollarda olması bekleniyor.