A
Admin
Yönetici
Yönetici
Teknoloji çağının ruhunu yakalamak ve dijital geleceğe yön vermek amacıyla kurulan Teknoloji ve Siber Yaşam Derneği (TESİYAD), ilk genel kurulunu görkemli bir şekilde gerçekleştirdi. Yapılan seçimde, oy birliğiyle Yönetim Kurulu Başkanlığına Togay Ünlü seçildi. Genel kurula sanat dünyasından da anlamlı bir destek geldi. Ünlü oyuncu Veysel Diker, genel kurula onur konuğu olarak katılarak, teknoloji ile sanatın kesişiminde önemli mesajlar verdi. Dernek; dijital dönüşüm, yapay zekâ, siber güvenlik, toplumsal teknoloji okuryazarlığı ve özellikle çocuklar ile gençlerde ekran bağımlılığıyla mücadele gibi konularda aktif projeler üretmeyi hedeflemektedir. Teknolojiyi yalnızca geliştiren değil, aynı zamanda insan merkezli bir yaklaşımla yöneten bir anlayışı benimseyen yönetim; toplumun dijital yaşamla sağlıklı ilişkiler kurmasını destekleyecek çalışmalar yapacaktır. TESİYAD, yalnızca bugünün değil; yarının dijital vizyonunu da inşa etmeye adaydır. Toplumun her kesimine ulaşmayı amaçlayan yeni yönetim, sürdürülebilir, bilinçli ve etik bir dijital gelecek için kararlılıkla çalışacaktır. Yeni yönetim kadrosu; farklı akademik disiplinlerden gelen bilim insanları, alanında uzman profesyoneller ve dijital dünyanın dinamiklerine hâkim vizyonerlerden oluşmaktadır. Yeni Yönetim Kurulu Görev Dağılımı Başkan: Togay Ünlü Başkan Yardımcısı: Prof. Dr. Akan Yanık Başkan Yardımcısı: Ayhan Atıgan Genel Sekreter: Dr. Yasin Danyal Sayman: Cenap Gökalp Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Mikail Batu Prof. Dr. Mücahit Avcil Doç. Dr. Burak Karabulut Doç. Dr. Seçil Utma Mehmet Yirmibeş Denetim Kurulu Üyeleri Denetim Kurulu Başkanı: Veli Tiryaki Sinem Ünlü Dr. Songül Yanık Hüseyin Aslan Uz. Dr. Şeniz Karademir Psk.Dilek Yalçın Şahin Yeni Kurulacak Kurulların Başkanları Hümeyra Ege Dr. Ahmet Fatih Hacıyusufoğlu Esin Özhavutçu Burhan Babacan Ramazan Babacan Şule Çıvıkaroğlu