Tatil kabusa döndü: Ünlü oyuncunun başına çocuk düştü, felç kaldığını sandı!

A

Admin

Yönetici
Yönetici
Oyuncu İrem Helvacıoğlu, eşi Ural Kaspar ile çıktığı tatilde büyük bir tehlike atlattı. Hamileliğinin yedinci ayında olan oyuncu, denizde yüzerken üzerine bir çocuğun düşmesi sonucu ciddi şekilde yaralandı.

Tatil Kabusa Dondu Unlu Oyuncunun Basina Cocuk Dustu Felc Kaldigini Sandi

AYRILIK İDDİALARININ ARDINDAN TATİL

28 Ekim 2024’te evlenen çift, altıncı ayda bir bebek beklediklerini duyurmuştu. Ancak kısa süre önce sosyal medya hesaplarında birbirlerini takip etmeyi bırakmaları ve paylaşımlarını silmeleri, ayrılık iddialarına yol açmıştı. Çiftin barışmasının ardından çıktıkları tatil ise bu kaza ile gündeme geldi.

“FELÇ KALDIĞIMI SANDIM”

Kazanın nasıl yaşandığını anlatan Helvacıoğlu, şu ifadeleri kullandı: "Ural ile dubaya yüzmeye karar verdik. İki çocuk da o anda dubaya çıkıyordu. İlk çocuk çıktı, ikinci çocuk çıkarken elimi merdivene koydum. Derken çocuk, sanıyorum akrobatik bir hareketle kafama düştü. Boynum geriye kaydı. Denizde olduğumuz için bebek etkilenmedi. Çıktığımda felç kaldığımı sandım. Bir gün sonra İstanbul'a geldik. Boynumdaki diskin sinire çarptığını, elimdeki çarpmaların sebebinin bu olduğunu ve boynumda fıtığa sebep olduğunu öğrendik. Ayaklarımın yere değmiyor oluşu, bu süreci bu kadar ucuz atlatmamı sağlamış."

DOKTOR KONTROLÜNDE TEDAVİ

Kaza sonrası İstanbul’a dönen oyuncu, kontrollerinde boynundaki diskin sinire baskı yaptığı ve fıtık oluştuğu bilgisiyle karşılaştı. Helvacıoğlu, bebeğinin durumunun iyi olduğunu ve doktor gözetiminde tedavisinin sürdüğünü açıkladı.

Karar.com

Geri