Survivor parkurlarından mini futbola: Minikler İEF'te doyasıya eğleniyor

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen 94. İzmir Enternasyonal Fuarı, bu yıl çocuklara özel bir yenilik sundu. 3 No’lu Hol karşısında bulunan Yeme-İçme ve Etkinlik Alanı’na kurulan “İzmir Çocuk Oyun Alanı”, kısa sürede fuarın en çok ilgi gören bölümlerinden biri haline geldi.

05.09.2025_37d9f3c2-d1a8-42fc-a318-f207e03aeb11.jpg

DENEYİM ODAKLI EĞLENCE

İlk kez kurulan oyun alanı, 4-12 yaş arası çocuklar için hazırlandı. Survivor ve macera parkurlarından ağ labirentine, mini futbol ve bowlingden langırt oyunlarına kadar birçok aktivite çocukları bekliyor. Eğlenceli olduğu kadar deneyim odaklı tasarlanan alan, minik ziyaretçileri ve ailelerini macera dolu bir yolculuğa çıkarıyor.

ÜCRETSİZ VE GÜVENLİ

Oyun alanı yöneticisi Savaş Keleş, “İzmir Enternasyonal Fuarı’nda ilk kez yer aldık. Katılım çok iyi; anneler ve çocuklar çok mutlu. Biz de bu ilgiden büyük memnuniyet duyuyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde ve fuarın bir hediyesi olarak ücretsiz sunulan bu oyun alanında, çocuklar güvenli, hijyenik ve keyifli bir ortamda eğleniyor. Profesyonel ekibimiz, seanslar halinde gerçekleşen oyunlarda her çocuğa eşlik ediyor ve güvenli bir deneyim sağlıyor. Önümüzdeki yıllarda da burada olmaktan büyük mutluluk duyarız” dedi.

05.09.2025_2f7d777d-03db-47b0-82e6-ae7816d59d1b.jpg

SEANSLAR 35 DAKİKA

Alanı ziyaret eden aileler, girişte kayıt yaptırarak çocuklarını parkurlara yönlendiriyor. Seanslar her saat başında başlıyor ve 35 dakika sürüyor. Etkinlikler arasında parkurlar düzenli olarak temizleniyor. Profesyonel ekip, çocukların oyun süresince yanında bulunuyor.

AİLELERDEN YOĞUN İLGİ

Çocuğunu oyun alanına getiren Sevcan Aksan, “Benim çocukluğum fuarda geçti, şimdi oğlumla aynı mutluluğu yaşıyorum. Çocuğum buradan hiç çıkmak istemiyor. Fuarın ilk gününden beri her gün buradayız” dedi.

Beyza Yalçınkaya ise, “Oğlum çok mutlu, enerjisini atarken ben de dinleniyorum. Çocuklar için harika bir ortam hazırlanmış. Anneler için de rahatlık sağlıyor” diye konuştu.

Didem Özlem Pehlivan da, “Benim de çocukluğum fuarda geçti. Şimdi kızım aynı heyecanı yaşıyor. Oyuncaklar çok güvenli, kızım çok mutlu. Böyle bir alanın kurulmasını çok sevdim, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” sözleriyle memnuniyetini dile getirdi.

05.09.2025_daec9258-3a7e-4382-926d-53043ed518c8.jpg

9 EYLÜL’E KADAR AÇIK

Çocukların eğlenceli vakit geçirdiği, ailelerin ise huzurla izlediği İzmir Çocuk Oyun Alanı, 9 Eylül’e kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Geri