Survivor Nagihan iş insanı sevgilisiyle aşk yaşıyor: "Normal ev hanımı moduna düştüm" dedi

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Survivor yarışmalarındaki performansıyla adından sıkça söz ettiren eski milli atlet Nagihan Karadere, özel yaşamına dair yaptığı açıklamalarla magazin gündeminde yer almaya devam ediyor.

AŞK İTİRAFI

41 yaşındaki Karadere, kısa süre önce bir iş insanıyla ilişki yaşadığını açıkladı. Bu itirafı, sosyal medyada ve magazin basınında geniş yankı uyandırdı.

İLK KEZ KONUŞTU

Nagihan Karadere, Esra Sönmezer’in YouTube kanalına konuk olduğu programda özel hayatına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sunucu Esra Sönmezer’in, "Yarışmadan sonra hayatında ne değişti? Sapıkların oldu mu, hayranların oldu mu? Fake hesaplardan yürüyenler oldu mu? Neler oldu?" sorusuna şu şekilde yanıt verdi: "Oldu tabi ki hayatımda çok şey değişti. Sporcuyken de başarılıydım ama bu kadar göz önünde değildim. Sadece Fenerbahçe ve atletizm ve spor camiasında tanınan bilinen biriydim. Evlendim, çocuğum oldu. Normal ev hanımı moduna düştüm. Ta ki Survivor olana kadar."

O-26

GİZEMLİ PAYLAŞIM

Karadere, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımıyla da merak uyandırdı. Takipçileri tarafından dikkatle takip edilen paylaşım, açıklamalarıyla birleştirilerek çeşitli yorumlara neden oldu. Ancak Karadere, bu paylaşım hakkında herhangi bir açıklamada bulunmadı.

TARTIŞMALARIYLA DA GÜNDEMDEYDİ

Survivor yarışmasında Aleyna Kalaycıoğlu ile yaşadığı tartışma, Karadere’nin yarışma sürecinde en çok konuşulan anlarından biri olmuştu. Karadere, yarışma boyunca gösterdiği performans kadar açık sözlülüğüyle de izleyicilerin dikkatini çekti.

MİLLİYET

Geri