Silivrispor’da Serdal Şahin dönemi

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Erhan KIZILYAR Silivrispor Kongresi kulübün sahildeki sosyal tesislerinde gerçekleştirildi. Kongreye ; Serdal Şahin, Cemil Kızılkaya ve Murat Yıldız aday olarak katıldı. Seçim kıyasıya bir yarışa sahne oldu. Kongrede de 543 delege oy kullandı. Seçim sonucunda 543 oyun 230'unu alan Serdal Şahin'in mavi listesi seçimi kazandı. Adaylardan Murat Yıldız 116 oy, Cemil Kızılkaya ise 197 oy aldı. Kongreye; Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, AK Parti istanbul İl Yönetim Kurulu üyesi ve Silivri eski Belediye Başkanı Hüseyin Turan’ın da aralarında çok sayıda siyasetçi ile birlikte yoğun bir katılım oldu. Balcıoğlu’ndan tebrik mesajı Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu kongre sonrası yaptığı bir açıklama ile yeni Silivrispor Başkanı Serdal Şahin'e tebrik etti. Balcıoğlu’nun mesajı şöyle: "Silivrispor Olağan Kongresi’nde Silivrispor Başkanlığı’na seçilen Serdar Şahin’i ve yeni yönetimini tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Seçime katılan başkan adayları Murat Yıldız ve Cemil Kızılkaya’ya da Silivrispor’a katkı sunma iradeleri için teşekkür ediyorum. Silivrispor’umuza başkanlık yaptığı dönemde önemli başarılara imza atan Nuri Çolakoğlu’na ve yönetim kuruluna da verdikleri emek ve katkılar için şükranlarımı sunuyorum. Bu büyük kulübün başarı yolculuğunda her zaman yanında olacak, Silivri’mizin ortak değeri için hep birlikte omuz omuza yürümeye devam edeceğiz.

Geri