Serdar Denktaş: Kin ve nefretle hareket etmedim, ülkede sevgi yumağını diriltmeye çalışıyorum

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
DP eski Genel Başkanı ve deneyimli siyasetçi Serdar Denktaş, Kanal T’de Nazar Erişkin’in sunduğu "Güne Dair" programına konuk oldu. Serdar Denktaş, Yeniden Doğuş Partisi Genel Başkanı Erhan Arıklı’nın, “Serdar Denktaş intikam için sahalara dönüyor” yönündeki iddialarına yanıt verdi. Denktaş, “Benim kinle, nefretle hareket etmediğimi Erhan Arıklı Bey bilir. En azılı rakibimi bile kucaklayan bir insanım” diyerek, siyasal arenada kişisel husumetlerle hareket etmediğinin altını çizdi. Denktaş, “Siyasal bükülmeye her zaman tavrım olmuştur. Bunu da en iyi bilenlerden biri Fikri Ataoğlu Bey, diğeri ise Erhan Bey’dir. Bir ihtiyaçtan doğan hareketi bireysel intikam alma durumuna sokmasınlar” ifadelerini kullandı. Ülkede sevgisizliğin hakim olduğunu, toplumsal barış ve dayanışmanın yeniden inşa edilmesi gerektiğini vurgulayan Denktaş, “Biz ülkede yok olan sevgi yumağını tekrar diriltmeye çalışıyoruz” dedi. Siyasette ve toplumda çözüme odaklı bir kafa yapısına sahip olduğunu belirten Serdar Denktaş, “Bu ülkede var olan sorunlara çözüm üreten bir kafa yapım var. Bunu herkes bilir; hem DP içinde hem de Erhan Bey’in kendisi. Yönlendirme ve çarpıtmalarla benim karakterimi başka yere oturtmaya çalışmaları boşadır” şeklinde konuştu.

Geri