Oppo’nun yeni oyunu! Amiral gemisi deneyimi artık global pazarda

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Oppo’nun yeni amiral gemisi modellerinden biri, küresel pazara adım atmaya hazırlanıyor. CPH2791 model numarasıyla Geekbench ve TUV kayıtlarında görünen cihaz, güçlü donanımıyla dikkat çekiyor.

GÜÇLÜ DONANIM VE İŞLETİM SİSTEMİ

Test listelerine göre telefonda MediaTek’in henüz tanıtılmamış Dimensity 9500 işlemcisi yer alıyor. Geekbench kayıtlarına göre işlemci çekirdeklerinin biri 4,21 GHz, üçü 3,50 GHz ve dördü 2,70 GHz hızında çalışıyor. Grafik tarafında ise Mali-G1 Ultra MC12 GPU bulunuyor.

Cihaz, 16 GB RAM ve Android 16 işletim sistemiyle gelecek. Arayüzün Oppo’nun yeni ColorOS 16 sürümüyle birleşmesi bekleniyor. Benchmark skorları henüz doğrulanmadığı için şimdilik resmi değerlendirmeye alınmıyor.

BATARYA VE ŞARJ ÖZELLİKLERİ

TUV sertifikasında öne çıkan detay, 80W hızlı şarj desteği. Söylentilere göre cihaz ayrıca 50W kablosuz şarj desteği de sunacak. 7.025 mAh kapasiteli batarya, uzun süreli kullanım vaat ediyor.

EKRAN VE DEPOLAMA

Cihazda 6,59 inç düz OLED LTPO panel bulunuyor. 1.5K çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızı, akıcı bir görüntü deneyimi sunması bekleniyor. Depolama seçenekleri 1 TB’a kadar çıkıyor ve LPDDR5x RAM ile UFS 4.0 teknolojisi hız avantajı sağlıyor.

KAMERA VE FOTOĞRAF ÖZELLİKLERİ

İddialı bir üçlü kamera kurulumuna sahip olan cihazda:

50 MP Sony LYT-808 ana kamera (OIS destekli)

Samsung JN5 ultra geniş açı

Samsung JN9 periskop telefoto (3x yakınlaştırma)

Ön tarafta ise 50 MP selfie kamerası bulunuyor. Hasselblad iş birliği ve Lumo görüntü teknolojisi, fotoğraf deneyimini zenginleştirecek.

DİĞER ÖZELLİKLER VE ÇIKIŞ TARİHİ

Cihazın IP68/69 sertifikalarıyla suya ve toza dayanıklı olması, ultrasonik parmak izi okuyucu ile güvenlik sunması bekleniyor. Find X9 serisinin Ekim ortasında Çin’de tanıtılması, ardından Kasım veya Aralık ayında global pazara çıkması öngörülüyor. Fiyatla ilgili net bir bilgi henüz yok.

CNNTÜRK

Geri