Onu artık bütün Türkiye tanıyor! Küpesi yüzünden sınava girememişti..24 saatte 52 bin takipçisi oldu!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Antalya’da Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde yaşanan bir olay, sosyal medyanın gündemine oturdu. Güvenlik kontrolü sırasında takılarını çıkarması istenen genç kadın, bu işlem sırasında sınava giriş süresini kaçırdı ve sınava giremedi. Ancak sınava katılamaması, onun sosyal medyada hızla popüler olmasını engellemedi. Kısa sürede Instagram’da on binlerce takipçiye ulaşan genç, özellikle kıyafeti nedeniyle yapılan eleştirilerin odağı haline geldi. Antalya’nın sıcak havası göz önünde bulundurulduğunda genç kızın tercihi birçok kişi tarafından normal karşılanırken, bazı sosyal medya kullanıcıları “Sınava böyle gelinmez” yorumları yaptı. Yaşanan bu tartışmalar, sınav kuralları ile adayların rahatlığı arasında nasıl bir denge kurulması gerektiğine dair kamuoyunda geniş bir tartışma başlattı. Sınava girememenin verdiği hayal kırıklığına rağmen genç kadın, sosyal medya hesabından kendisine yönelik olumsuz yorumlara tepki gösterdi. “Ben sınava odaklanmışken, herkes kıyafetimle ilgileniyor. Bir senem gitti ve buna üzülüyorum. Ben sınav derdindeyim milletin derdi başka, bu kadar mı açsınız gerçekten? Benim hakkımda yapılan yorumlara bakın... Sinirden titriyorum. Benim bir senem gitmiş, herkes giyimim hakkınsa konuşuyor. Size ne? Kimse ilgilendirmiyor" diyen genç, yaşadığı durumu ve tepkilerini samimi bir şekilde paylaştı. Bu olay, sınavlarda uygulanan kuralların netliği ve adayların yaşadığı stresin azaltılması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Eğitim camiası ve yetkililer, bu tür sorunların önüne geçmek için yeni düzenlemeler yapma ihtiyacını dile getiriyor. KISA SÜREDE REKOR TAKİPÇİ Sınava giremeyen kız hayatının şokunu ikinci kez yaşadı. Sosyal medyada yaşanan tartışmaların odağı olan genç kısa sürede rekor takipçi yakaladı. Instagram'da bir günde 52.168 takipçiye ulaştı. (sözcü)

Geri