Okan Buruk'tan kritik Osimhen ve Icardi açıklaması!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Galatasaray, deplasmanda Eyüpspor’u 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından teknik direktör Okan Buruk, oyuncularının sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.Galatasaray’ın yeni transferi Victor Osimhen’in, milli takımda yaşadığı sakatlık sonrası durumu merak konusuydu. Buruk, konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Osimhen’in durumu birkaç gün içinde belli olur. Ağrıları var, onlarla oynayabilecek mi, göreceğiz. Oynayacak diye düşünüyoruz.”

"ICARDİ YÜZDE YÜZ DEĞİL"

Karşılaşmada forma giyen Mauro Icardi’nin fiziksel durumu hakkında da bilgi veren Buruk, şu açıklamayı yaptı: “Icardi de yüzde yüz değil. Daha kısa süre vermek istiyordum ama gole ihtiyacımız olduğu için oyunda tuttum.”

İLKAY VE BARIŞ ALPER PLANLAMASI

Yeni transfer İlkay Gündoğan hakkında da konuşan Buruk, oyuncunun fiziksel olarak hazır olmadığını belirtti: “İlkay da maçı bitirdi, onu da almak istiyordum. Bizim takımın gerisinde olan oyunculardan biri de o.” İki haftalık aranın ardından yeniden kadroya alınan Barış Alper Yılmaz için ise özel bir hazırlık yapıldığını söyledi: “Barış ilk kez oynadı, sonraki maçlara daha hazır olacak. Davinson’u da oynatıp oynatmama konusunda tereddüt etmiştik, ikinci yarıda değişiklik yaptık.”

Gerçek Gündem

Geri