Özel İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Nedim Uysal MTAL’de 2024-2025 mezuniyet coşkusu

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Özel İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2024-2025 eğitim öğretim yılı mezunlarını büyük bir heyecanla uğurladı. Okulun konferans salonunda düzenlenen törene öğrenciler, öğretmenler, aileler ve sanayi bölgesi temsilcileri yoğun katılım gösterdi. Anlamlı Törene Yoğun Katılım 13 Haziran akşamı saat 19.00’da başlayan mezuniyet törenine İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Karace, Başkan Vekili Cem İnam, Bölge Müdürü Vekili Engin Bişar, Yönetim Kurulu Baş Danışmanı A. Doğan Hüner, okul yönetimi, öğretmenler ve veliler katıldı. Coşkulu atmosferde gerçekleşen törende, mezuniyet sevincine protokolün desteği de damga vurdu. Flama ve Bayrak Teslim Geleneği Devam Ediyor Geleneksel hale gelen flama ve bayrak teslim töreni, bu yıl da 12. sınıf öğrencilerinin okul flamasını ve Türk bayrağını 11. sınıf öğrencilerine devretmesiyle gerçekleşti. Bu anlamlı ritüel, okuldaki dayanışma ve aidiyet duygusunu bir kez daha pekiştirdi. Nedim Uysal’dan Gençlere Mesaj Okula ismini veren usta sanayici ve Norm Holding Onursal Başkanı Nedim Uysal da törende hazır bulundu. Sanayide nitelikli insan kaynağının önemine değinen Uysal, genç mezunlara başarı dileklerini iletti ve Türkiye’nin geleceği için mesleki eğitimin değerine vurgu yaptı. Yönetim Kurulundan Üniversite Bursu Müjdesi Törende konuşan İAOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cem İnam, okulu dereceyle bitiren öğrenciler için özel bir müjdeyi paylaştı. “Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, Türkiye’nin en önemli üretim üslerinden biri. Burada yetişen gençler, Cumhuriyet değerlerine bağlı ve Atatürkçü düşünceye sahip olmalarıyla bizlerin gurur kaynağıdır,” diyen İnam, okulu dereceyle tamamlayan ilk 5 öğrenci ile öğretmenler ve yöneticilerce belirlenen 5 öğrencinin üniversite hayatları boyunca burs alacağını açıkladı. Bu destek için Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Karace’ye teşekkürlerini iletti. Bülten

Geri