A
Admin
Yönetici
Yönetici
Süper Lig 2025-2026 sezonunun açılış maçında Galatasaray, deplasmanda Gaziantep FK'yı 3-0 yenerek sezona galibiyetle başladı. Müsabakanın ardından, Nihat Kahveci'den Leroy Sane ile ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi. NİHAT KAHVECİ, SANE'NİN PERFORMANSINI DEĞERLENDİRDİ Kontraspor YouTube kanalında Gaziantep FK-Galatasaray maçını yorumlayan Kahveci, Galatasaray’ın yeni transferi Leroy Sane hakkında açıklamalarda bulundu. Kahveci, Alman futbolcunun şu an beklenen performansı sergilemediğini söyledi. Kahveci, "Leroy Sane Galatasaray’a geldi, şu an o beklenen performansı gösterdi mi? Lazio ve Gaziantep FK maçında ben performansını gösterdiğini düşünmüyorum" şeklinde konuştu. SANE’NİN GELECEKTEKİ PERFORMANSI HAKKINDA KESİN KONUŞTU Buna rağmen, Nihat Kahveci, Sane'nin ilerleyen dönemde çok daha iyi bir performans sergileyeceğinden emin olduğunu belirtti. Kahveci, "Ama neler neler gösterecek ben buna adım gibi eminim! Çünkü herkesin bildiği bir futbolcudan bahsediyoruz" dedi. GALATASARAY, SANE’Yİ BEKLEMEDEN GALİP GELDİ Kahveci, Galatasaray’ın Gaziantep FK deplasmanında Sane’nin yokluğunda da galip geldiğini belirterek, "Galatasaray, ona ihtiyaç duymadan Antep gibi zorlu bir deplasmana gidip henüz 16. dakikada maçı 2-0’a getirdi. Sane’ye ihtiyacı yoktu, ama ilerleyen maçlarda neler neler gösterecek" ifadelerini kullandı. (FANATİK)