Nihal Candan’ın ölümü sonrası kardeşinden sert tepki: Mehmet Faruk Çiçek’in mesajları canlı yayında ifşa edildi

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Nihal Candan’ın küçük kardeşi Zeynep Su Candan, canlı yayına katılarak ablasının eşi Mehmet Faruk Çiçek’e yönelik sert ifadeler kullandı. Ablasının ölümünün ardından ortaya çıkan özel mesajlar ve yaşananlar, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Zeynep Su Candan, gözyaşları içinde yaptığı açıklamalarda, ablasının hayatı boyunca hak ettiği değeri göremediğini ifade etti. Canlı Yayında Yıkıcı İtiraflar Henüz 17 yaşında olan Zeynep Su Candan, canlı yayında ablasının eşi Mehmet Faruk Çiçek’in attığı mesajları ifşa etti. Kardeşinin hayatındaki gerçekleri ve yaşanan zorlukları anlatan Su Candan, “Benim ablam bu dünyada hiç değer görmedi” diyerek yaşadığı derin üzüntüyü dile getirdi. Su Candan, “Mehmet Faruk Çiçek! O adamdan nefret ediyorum” sözleriyle de sert bir tepki gösterdi. “Baldız Baldan Tatlıdır” Mesajı ve Diğer İddialar Zeynep Su Candan, ablasının ölümünden sonra ulaştıkları telefon mesajlarında gördüklerine inanamadığını söyledi. Su Candan, Çiçek’in ablasına attığı “baldız baldan tatlıdır” gibi alaycı ve umursamaz ifadelerin yer aldığı mesajları canlı yayında açıkladı. Ayrıca, ablasının telefonlarını açmadığı dönemlerde onu kandırmaya çalıştığını iddia etti. Nafaka vermemek için çeşitli bahaneler üreten Çiçek’in, ablasının ruh sağlığıyla oynadığına dikkat çekti. Cezaevinde Alkollü Partiler İddiası Zaman zaman konuşmakta zorlanan Zeynep Su Candan, Mehmet Faruk Çiçek’in cezaevindeyken alkollü partiler düzenlediğini ve bu anlara dair videoların ellerinde olduğunu söyledi. Bu davranışları insanlık dışı olarak nitelendiren Su Candan, “Benim ablama neden bunu yaptı?” diyerek tepkisini gösterdi. Genç kızın sözleri, yaşananların ciddiyetini gözler önüne serdi. Kardeşin Gözünden Ablasının Son Günleri Zeynep Su Candan, ablasının ölümünden sonra telefonunu alıp incelediklerinde gördükleri mesajlar karşısında büyük bir yıkım yaşadığını anlattı. “Öldükten sonra telefonunu aldık. Gördük ne yazmış biliyor musunuz? ‘Sen cevap vermezsen baldız baldan tatlıdır, nasıl olsa onlara yazarım’ demiş” sözleri, yaşanan psikolojik baskının boyutlarını ortaya koydu. Henüz çocuk yaşta olan Su Candan, “Ben daha çocuğum. Ablama bunu nasıl yazar?” diyerek yaşadığı derin acıyı paylaştı. Sözcü

Geri