A
Admin
Yönetici
Yönetici
Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü salonunda gerçekleşen toplantıya AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, AK Parti Muğla İl Başkan Vekili Mustafa Çelebi, Muğla İl Teşkilat Başkanı Ozan Balcı, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Diş Hekimi Kadir Sarıhan, belediye meclis üyelerinin yanı sıra teşkilat yöneticileri, yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları, kadın ve gençlik kolları başkan ve üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunduğu toplantıda Divan Başkanlığı’nı AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, divan üyeliklerini Fethiye Gençlik Kolları Başkanı Sinan Durukan, Fethiye Kadın Kolları Başkanı Halime Karagöz İle Belediye Meclis Üyesi Yusuf Çaylı yaptı. “Üye Sayımızı Arttırıyoruz” AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, yaptığı konuşmada üye kayıtlarını hızla arttırdıklarını, Fethiye’de 6 ay içinde 800’e yakın faaliyette bulunduklarını, partilerinin kapısının bugüne kadar görev yapan tüm başkan ve yönetim kurulu üyelerine açık olduğunu anlatarak, birlik beraberlik mesajı verdi. Sarıhan, amaçlarının Fethiye’ye hizmet etmek olduğunu da vurgulayarak, AYDEM’in çalışmalarının ardından Fethiye TOKİ’nin ön kabulünün teslimine başlanacağını, Fethiye Ortaokulu’nun deprem analizinin olumsuz çıkması nedeniyle Vakıflar Genel Müdürlüğü ile Milli Eğitim Bakanlığı yer takasının talep edildiğini, okullar bölgesinde birinci etap yerde 7 okulun mevcut olduğunu, ikinci etapta 105 bin metrekarelik alana yeni okullar yapılması için Orman Bakanlığı’ndan Milli Eğitim Bakanlığı’na tahsisinin sağlanması talebinin gerçekleştiğini, üçüncü etap için 35 bin metrekarelik alanda Özel Eğitim Merkezi için Orman Bakanlığı’ndan Millî Eğitim Bakanlığına tahsisinin yapıldığını, Patlangıç Mahallesi’nde 16 derslikli okul ihalesinin gerçekleştiğini yeni hastanenin ihale sürecinin de devam ettiğini belirterek, “Fethiye için yapılması gereken ihtiyaçları biliyoruz. Takipçisiyiz. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere il başkanımız Haluk Laçin’e, milletvekillerimiz Yakup Otgöz ve Kafem Mete ile bakanlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi. “Fethiye’yi Düşünmeliyiz” Toplantıda konuşan AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, “Fethiye’de yapılacak olan çalışmaları biz AK Parti Fethiye olarak yapmaya hazırız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Seçimlerde biz birlik beraberlik içinde olamıyoruz. Cumhurbaşkanımız geçen seçimde Fethiye’yi nasıl kaybettik dedi. Cumhurbaşkanımız Fethiye’yi o kadar istiyor ki, Fethiye’yi ne kadar çok sevdiğini biliyorsunuz ki, biz öncelikle Fethiye’yi düşünmeliyiz. Hiçbir menfaatimiz olmamalı. 2029 seçimlerinde Fethiye’yi mutlaka kazanalım. Fethiye’nin sorunlarını çözmek bizler Ankara’da devamlı mücadele veriyoruz. Sizler de devamlı sahada olmalısınız. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip, çözmek için mücadele etmeliyiz.” dedi.