Messi’den duygusal veda! Çocuklarıyla sahaya çıktı, gözyaşlarına boğuldu

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
2026 FIFA Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri’nde Arjantin, sahasında Venezuela’yı 3-0 mağlup etti. Ancak karşılaşmanın önüne geçen olay, Lionel Messi’nin ülkesindeki son milli maçı oldu. Monumental Stadı’nda taraftarlarının büyük sevgi gösterisiyle sahaya çıkan 38 yaşındaki yıldız, unutulmaz bir veda gecesi yaşadı.

ÇOCUKLARIYLA SAHAYA ÇIKTI, GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Messi, seremoniye kendi çocuklarıyla çıkarak taraftarlara duygu dolu anlar yaşattı. Hem ısınma sırasında hem de maç sonunda gözyaşlarına hakim olamayan yıldız futbolcu, Arjantinli taraftarlar tarafından ayakta alkışlandı.

SAHNEDE YİNE MESSI VARDI

Arjantin’in 3-0 kazandığı karşılaşmada goller Lionel Messi (2) ve Lautaro Martinez’ten geldi. Messi, son kez ülkesinde oynadığı maçta attığı iki golle geceye damga vurdu.

“BURADA BİTİRMEYİ HAYAL ETMİŞTİM”

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Messi, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

“Çok fazla duygu var, bu sahada çok şey yaşadım. Burada bu şekilde bitirebilmek her zaman hayalini kurduğum şeydi.”

DÜNYA KUPASI HAKKINDA NET KARAR YOK

2026 FIFA Dünya Kupası’nda oynayıp oynamayacağı sorulan Messi ise kesin konuşmadı:

“Kendimi iyi hissetmeye ve her şeyden önce kendime karşı dürüst olmaya çalışıyorum. İyi hissettiğimde keyif alıyorum ama iyi hissetmiyorsam orada olmamayı tercih ediyorum. Dünya Kupası hakkında henüz karar vermedim. Göreceğiz.”

ARJANTİN LİDERLİĞİNİ GARANTİLEDİ

Bu sonuçla 38 puana ulaşan Arjantin, elemelerde liderliğini sürdürerek Dünya Kupası biletini garantiledi. Tangocular, son maçında 10 Eylül’de Ekvador deplasmanına çıkacak.

Geri