A
Admin
Yönetici
Yönetici
Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2025 yaz döneminde eğitim alanındaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Geleceğe güvenle adım atmak isteyen 6, 7, 8, 10, 11 ve 12’nci sınıf öğrencileri ile mezunlar için düzenlenen Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi (MABEM) ve Online Dershane Yaz Kursları’nın kayıtları sürüyor. Kurslar, 30 Haziran 2025 tarihinde başlayacak. Akademik Başarı İçin Kişiye Özel Eğitim Modeli Yaz boyunca öğrencilerin akademik eksikliklerini tamamlayarak yeni döneme daha donanımlı başlamaları hedefleniyor. Öğrencilerin seviyeleri, kurs öncesinde yapılacak seviye belirleme sınavlarıyla belirlenecek. Eğitim süreci boyunca ise yapay zeka destekli deneme sınavları ve kişiye özel hazırlanan gelişim karneleriyle ilerlemeleri takip edilecek. Bu sayede her öğrenciye özel, etkili ve verimli bir eğitim modeli sunularak başarıları artırılmaya çalışılacak. Eğitimde Fırsat Eşitliği ve Esnek Katılım İmkanı Manisa Büyükşehir Belediyesi, eğitimde fırsat eşitliğine verdiği önemle hem yüz yüze eğitim almak isteyen öğrencilere hem de dijital ortamda uzaktan eğitim tercih edenlere uygun seçenekler sunuyor. Kurslar, MABEM’in farklı şubelerinde sınıf ortamında gerçekleştirileceği gibi, Online Dershane platformu aracılığıyla da kaliteli içeriklerle desteklenecek. Kayıt ve Bilgi İçin İletişim Kursa katılmak isteyen öğrenciler, MABEM şubelerine bizzat başvurabilecekleri gibi, 0236 231 45 80 numaralı telefon üzerinden de detaylı bilgi alabilirler. Manisa Büyükşehir Belediyesi, eğitim alanındaki bu yatırımlarla öğrencilerin geleceğe daha sağlam adımlarla ilerlemesine destek olmayı sürdürüyor. Bülten