LGS sınavı başarı duası! LGS sınavı için okunacak dualar

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Milyonlarca öğrencinin heyecanla beklediği LGS sınavı tarihi geldi çattı. 8. sınıf öğrencilerinin katılım sağlayacağı LGS sınavı için heyecanlı bekleyiş sürüyordu. O tarih geldi ve öğrenciler bugün LGS sınavında ter dökecek. Öğrenciler ve aileleri LGS sınavında başarı için dualar araştırmaya başladı. Sınav stresini azaltmak, sınavda heyecanlanmamak ve sınavda odak sorunu yaşamamak için hangi duaların okunması gerektiği araştırılıyor. Öğrenciler, sınav saatlerinde ter dökerken anne ve babalar da dışarıda dua edecek. İşte LGS sınavında başarılı ve sakin olmak için okunacak dualar... SINAVA GİRERKEN OKUNACAK DUALAR LGS sınavına saatler kalırken sınavda stresi azaltmak ve unutkanlık için okunacak dualar da araştırılıyor. Sınava girerken okunması tavsiye edilen dualar şu şekilde; - Bismillahirrahmanirrahim; Ferdün, Hayyün, kayyumun, Hakemun, Adlün, Kuddusün, İyyake na'büdü ve iyyakenesta'in. İnna fetahna leke fethan mubina. - Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr. (Rabbim! Kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır.) - Allahümme hır li vehter li. Vela teklini ala ihtiyari. (Allah'ım! Bu işi bana hayırlı kıl ve bu işi bana nasip eyle! Allah'ım beni kendi başıma bırakma.) - Rabbim! İlmimi ve anlayışımı artır ve beni Salih kullara dahil eyle. Rabbim! Göğsümü aç, işimi kolaylaştır ve dilimdeki bağı çöz ki sözümü anlasınlar. Ya Hafız, Ya Rakib, Ya Nasır, Ya Allah. Rabbim kolaylaştır, zorlaştırma; Rabbim işimi hayırla tamama erdir. Kaynak: Haber Merkezi

Geri