A
Admin
Yönetici
Yönetici
"Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasının son bölümünde 74 yaşındaki Günay Karataş büyük bir başarıya imza attı. Muğla’da yaşayan ve sosyal medyada “Günay Teyze” olarak tanınan Karataş, yarışmada 1 milyon TL’lik soruya ulaşarak dikkatleri üzerine çekti. Final sorusunu görme hakkını kazanan Karataş, soruya cevap vermek yerine çekilme kararı aldı. Yarışmadan 500 bin TL ödülle ayrıldı. TAKİPÇİ SAYISI BİNLERCE KİŞİ ARTTI Yarışmaya katıldığı dönemde Instagram’da 102 bin takipçisi olan Günay Karataş, programın ardından sosyal medyada büyük ilgi gördü. Yarışmadaki görüntülerinin yayılması ve sempatik tavırlarının konuşulması üzerine takipçi sayısı kısa sürede 175 bine ulaştı. Doğal yaşam tarzı, üretkenliği ve samimi paylaşımlarıyla öne çıkan Karataş, sosyal medyada ilgi gören bir figür haline geldi. “BU PARAYLA BEN HER ŞEYİ YAPABİLİRİM” Yarışmada gösterdiği performansla büyük takdir toplayan Günay Teyze, yarışmadan çekilme kararını şu sözlerle duyurdu: “Bu parayla ben her şeyi yapabilirim.” Karataş’ın bu kararı izleyiciler tarafından geniş yankı buldu. “İYİ Kİ DE CEVAPLAMADIM” Yarışma sonrasında bir açıklama yapan Karataş, 1 milyon TL’lik soruya yanıt vermemeyi tercih ettiği için memnun olduğunu belirtti. “İyi ki de cevaplamadım” diyen Karataş, eğer soruya cevap verseydi D şıkkı olan “Hint” seçeneğini tercih edeceğini söyledi. Sorunun doğru yanıtı ise B şıkkı olan “Alman” çıktı. ZEKASIYLA YARIŞMADA, DOĞALLIĞIYLA SOSYAL MEDYADA Günay Teyze’nin yarışmadaki başarısı ve ekran karşısındaki doğallığı sosyal medyada da geniş yankı buldu. Karataş’ın hem yarışmada soruları doğru yanıtlaması hem de sosyal medyada doğal ve samimi içerikler paylaşması, farklı kitlelerin dikkatini çekti. HABERLER.COM