Kathryn Bigelow geri döndü: Netflix’te yayınlanacak yeni gerilim filmi geliyor!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Netflix, Oscar ödüllü yönetmen Kathryn Bigelow’un yeni filmi “A House of Dynamite” için resmi tanıtım fragmanını paylaştı. Film, 24 Ekim 2025 tarihinde dünya genelinde aynı anda Netflix üzerinden izlenebilecek.

VENEZİK’TE 11 DAKİKALIK ALKIŞ

Film, ilk gösterimini 82. Venedik Film Festivali’nin ana yarışma bölümünde gerçekleştirdi. Gösterim sonrası 11 dakika boyunca ayakta alkışlanan yapım, festivalin öne çıkan filmleri arasında yer aldı ve Oscar sezonunun dikkat çeken adaylarından biri olarak görülmeye başlandı.

BAŞROLLERDE İDRIS ELBA VE REBECCA FERGUSON

Filmin başrollerinde Idris Elba, Rebecca Ferguson ve Gabriel Basso yer alıyor. Oyuncu kadrosu dikkat çeken isimlerle genişliyor: Jared Harris, Tracy Letts, Anthony Ramos, Moses Ingram, Jonah Hauer-King, Greta Lee, Jason Clarke, Malachi Beasley, Brian Tee, Brittany O'Grady, Gbenga Akinnagbe, Willa Fitzgerald, Renée Elise Goldsberry, Kyle Allen ve Kaitlyn Dever filmde yer alan diğer oyuncular arasında.

POLİTİK GERİLİMİN MERKEZİNDE BİR FÜZE KRİZİ VAR

Senaryosu Noah Oppenheim tarafından yazılan film, ABD’yi tehdit eden kimliği belirsiz bir füze saldırısı ihtimali üzerine kurulu. Hikâye yalnızca dış tehdide değil, aynı zamanda yönetim kademelerinde kriz anlarında kimin söz sahibi olacağına da odaklanıyor.

GÜÇ MÜCADELESİ VE KARAR MEKANİZMASI

Film, ulusal güvenlik tehdidinin gölgesinde geçen siyasi karar süreçlerini merkeze alıyor. Olası bir füze saldırısına nasıl yanıt verileceği sorusu, yönetim içindeki bireysel hırslar, politik çıkarlar ve otorite mücadeleleriyle şekilleniyor.

TEKNİK EKİPTE DENEYİMLİ İSİMLER

Yapımın görüntü yönetmenliğini Barry Ackroyd (BSC), prodüksiyon tasarımını Jeremy Hindle, kostüm tasarımını Sarah Edwards üstleniyor. Filmin kurgusu Oscar ödüllü Kirk Baxter tarafından yapılırken, müzikleri de yine Oscar ödüllü besteci Volker Bertelmann’a ait.

NETFLIX’TE DÜNYA ÇAPINDA YAYINLANACAK

“A House of Dynamite”, 24 Ekim 2025’te dünya genelinde eş zamanlı olarak Netflix’te izleyiciyle buluşacak. Film, dijital platformun yıl sonu takvimindeki en iddialı yapımlardan biri olarak konumlanıyor.

KATHRYN BIGELOW’DAN YENİ BİR KRİZ ANLATISI

Oscar ödüllü yönetmen Kathryn Bigelow, bu filmde de politik gerilim ve kriz anlatısını merkeze alıyor. Yönetmenin önceki filmlerinde olduğu gibi bu yapımda da gerçekçi atmosfer, yüksek tansiyon ve karakter odaklı bir anlatı dikkat çekiyor.

OSCAR SEZONUNUN ÖNE ÇIKAN YAPIMLARINDAN

Venedik’teki prömiyerinin ardından uluslararası basında geniş yer bulan film, eleştirmenler tarafından güçlü bir Oscar adayı olarak gösteriliyor. Fragman sonrası filmle ilgili beklentiler daha da yükseldi.

FRAGMANLA BİRLİKTE YENİ AYRINTILAR ORTAYA ÇIKTI

Yayınlanan fragmanda karakterlerin bir kriz anında nasıl pozisyon aldıkları, yönetim içindeki çatışmalar ve tehdidin büyüklüğüyle ilgili ipuçları yer alıyor. Görsellik, kurgu ve atmosfer açısından fragman şimdiden dikkat çekti.

Geri