A
Admin
Yönetici
Yönetici
Bingöl’de yaşayan SMA Tip 1 hastası minik Efrayım Gökalp için umut kampanyası devam ediyor. Hastalığın tek tedavi yöntemi olan ve yurt dışından temin edilebilecek ilaca ulaşabilmesi için ailesi destek çağrısında bulunurken, emekli öğretmen olan toplum ve eğitim gönüllüsü Semiramis Karaarslan' da örnek bir davranış sergileyerek maaşının bir kısmını bağışladı.
Karaarslan, yaptığı açıklamada;
“Efrayım yavrumuz SMA Tip 1 ölümcül kas hastası… Kurtuluşunun tek yolu yurt dışından alınacak ilaç. Maaşımı aldığım gün Efrayım’ın sesini duydum ve maaşımın bir kısmını onun için yatırdım. Buradan herkese, özellikle iş insanlarımıza sesleniyorum: Efrayım’a umut olur musunuz? Minik bir katkı ile onun kalbinin çarpmasına vesile olmak hepimizin insanlık borcudur. Haydi canlar, birlikte el ele miniğimize can olalım” ifadelerini kullandı.
HABER MERKEZİ
Karaarslan, yaptığı açıklamada;
“Efrayım yavrumuz SMA Tip 1 ölümcül kas hastası… Kurtuluşunun tek yolu yurt dışından alınacak ilaç. Maaşımı aldığım gün Efrayım’ın sesini duydum ve maaşımın bir kısmını onun için yatırdım. Buradan herkese, özellikle iş insanlarımıza sesleniyorum: Efrayım’a umut olur musunuz? Minik bir katkı ile onun kalbinin çarpmasına vesile olmak hepimizin insanlık borcudur. Haydi canlar, birlikte el ele miniğimize can olalım” ifadelerini kullandı.
HABER MERKEZİ