İZSU’dan Selçuk’a içme suyu müjdesi! Yeni iletim hattıyla Selçuk’a Saniyede 60 litre fazla su

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Selçuk ilçesinde yürüttüğü içme suyu iletim hattı çalışmalarını tamamladı. Yeni iletim hattıyla birlikte önceki yıllarda açılan Kuyumcu Mevkii’ndeki su kuyuları devreye alınacak ve ilçeye saniyede 60 litre daha fazla su sağlanacak.

Yaklaşık 500 metre mesafede, zor arazi koşullarında kaya kırımı yapılarak döşenen 400 mm çapındaki boruların bağlantıları tamamlandı. Bağlantıların ardından yapılacak dezenfeksiyon işleminden sonra Selçuk halkına ilave yüzde 35 oranında içme suyu sunulacak.

SELÇUK BELEDİYE BAŞKANI MÜJDEYİ VERDİ

İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan ve teknik ekiple birlikte iletim hattı bölgesinde incelemelerde bulunan Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, çalışmalar için teşekkür etti: "İlçemizin içme suyu sıkıntısını gidermek için uzun zamandır beklediğimiz bir çalışma tamamlandı. Bu hizmet için başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cemil Tugay’a ve adeta dağları delerek ilçemize su ulaştıran İZSU ekiplerine Selçuk halkı adına teşekkür ediyorum"

Geri