İzmir'de eğitim uçağı kazasında hayatını kaybeden pilot Berfu Hatipoğlu son yolculuğuna uğurlandı!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
İzmir’in Torbalı ilçesinde eğitim uçağının düşmesi sonucu hayatını kaybeden pilot Berfu Hatipoğlu (31) için Ödemiş ilçesinde cenaze töreni düzenlendi.

CENAZE TÖRENİ ÖDEMİŞ’TE YAPILDI

Hatipoğlu’nun cenazesi, Adli Tıp Kurumu’ndan alınarak babaevine getirildi. Burada helallik alındı ve dua edildi. Merkez Ulu Camisi’nde ikindi vakti düzenlenen törene ailesi, yakınları, Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan, AK Parti İlçe Başkanı Murat Öncel, MHP İlçe Başkanı Ceyhun Kınlı, Hatipoğlu’nun iş arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

AİLESİNİN ACISI GÖZLER ÖNÜNDEYDİ

Tören sırasında baba Mustafa Hatipoğlu tabutun başında gözyaşı dökerken, anne Dilek Hatipoğlu ayakta güçlükle durabildi. Ağabeyi Ali Hatipoğlu da kız kardeşinin resmini öperek tabutun başında bekledi.

DEFNEDİLDİ

Kılınan namazın ardından Berfu Hatipoğlu, Seyrekli Mahallesi Mezarlığı’nda defnedildi.

KAZA VE HATİPOĞLU’NUN EĞİTİMİ

Selçuk Efes Havalimanı’ndan eğitim uçuşu için havalanan uçak, henüz belirlenemeyen bir nedenle Torbalı ilçesi Kırbaş Mahallesi’nde mısır tarlasına düştü. Kazada Hatipoğlu hayatını kaybetti.

Bir hava yolu şirketinde kabin memuru olarak çalışan Hatipoğlu’nun pilot olmak istediği ve yaklaşık 3 aydır uçuş eğitimi aldığı öğrenildi.

Geri