A
Admin
Yönetici
Yönetici
2024-2025 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, bu büyük başarısını Yenikapı’da düzenlenen görkemli bir organizasyonla kutladı. Sarı-kırmızılı taraftarların coşkusunun doruğa çıktığı gece, sahneye çıkan sanatçılar ve kulis arkası gelişmelerle sosyal medyada geniş yankı buldu. Ancak, kutlamalar sadece sevinç değil, aynı zamanda şarkıcı İrem Derici ile sanatçı Coşkun Sabah arasında yaşanan gerilimle de gündeme geldi. İrem Derici’den Coşkun Sabah’a Eleştiri Organizasyona davet edilmeyen ve bu durumu sosyal medyadan dile getiren İrem Derici, özellikle sahne programında yer alan Coşkun Sabah’a yönelik sert eleştirilerde bulundu. Derici, “Şampiyonluk kutlamasında ‘Anılar’ şarkısını mı söyleyecek?” ifadeleriyle, Sabah’ın performansının kutlama ruhuna uygun olmadığını ima etti. Bu açıklama sonrası, Coşkun Sabah’ın sahne programından çıkarıldığı iddiaları gündeme geldi. Bazı kaynaklar, bu gelişmenin Derici’nin sözleriyle bağlantılı olduğunu ileri sürdü. İrem Derici’den Özür, Coşkun Sabah’dan Ret Yaşanan tartışmaların ardından İrem Derici, sosyal medya üzerinden Coşkun Sabah’a karşı bir özür mesajı paylaştı. “O benim büyüğüm. Özür diliyorum Coşkun ağabeyden. Beni biliyorsunuz, her şey ağzımda, kalbimde kötülük yok” diyerek sözlerinin arkasında kötü niyet bulunmadığını belirtti. Ancak Coşkun Sabah bu özrü kabul etmedi. Ünlü sanatçı, yaptığı açıklamada, “Özür dilemesini kabul etmiyorum. Bizim algı operasyonuyla işimiz yok. Yüce Türk halkı, bu bel altı sözleri sarf eden kişinin konserlerine gitmeyerek gerekli cevabı verecektir” ifadelerini kullandı. Sosyal Medyada Gündem Olan Çatışma Galatasaray’ın büyük şampiyonluk kutlamasında yaşanan bu kriz, futbolun dışında sanat dünyasından iki önemli ismin karşı karşıya gelmesiyle sosyal medyada geniş yankı buldu. Taraftarlar ve takipçiler, İrem Derici ile Coşkun Sabah arasındaki gerginliği tartışırken, kutlama atmosferinin gölgelendiği görüşleri de paylaşıldı. Organizasyonun ilerleyen günlerinde tarafların açıklamaları ve olası yeni gelişmeler merakla bekleniyor. Galatasaray’ın 25. şampiyonluğunu coşkuyla kutladığı bu özel gece, sanatçıların arasındaki anlaşmazlıkla gündeme gelirken, spor ve sanat camiasında farklı tepkilere neden oldu. İrem Derici ile Coşkun Sabah arasında yaşanan kriz, şampiyonluk sevinci kadar uzun süre konuşulacak gibi görünüyor. Sözcü