Inter'de taraftar şoku: Inzaghi, Al Hilal’e gidişiyle hayal kırıklığı yarattı

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi finalinde PSG’ye karşı alınan 5-0’lık ağır mağlubiyetin ardından Inter’deki görevinden ayrılan Inzaghi, şaşırtıcı bir şekilde Suudi Arabistan ekibi Al Hilal ile iki yıllık, toplamda 52 milyon Euro’luk dev bir anlaşmaya imza attı. Bu karar, Inter taraftarları tarafından bir tür "ihanet" olarak değerlendirildi. Her ne kadar Inzaghi kamuoyuna, “Finalden sonra karşılıklı anlaşarak ayrıldık” mesajı verse de Al Hilal CEO’su Esteve Calzada, farklı bir tablo çizdi. İngiliz basınına konuşan Calzada, “Bize gelmeye önceden karar vermişti ancak finalden önce imzalamak istemedi” diyerek Inzaghi’nin süreci aylar öncesinden planladığını öne sürdü. Bu açıklamalar, İtalyan teknik adamın "Başka çalıştırmak isteyeceğim bir takım yoktu, bu yüzden Al Hilal’i seçtim" sözleriyle birlikte, Inter camiasında büyük hayal kırıklığı yarattı. Taraftarlar, özellikle de Şampiyonlar Ligi finalinden önce böyle bir karar alınmasının, kulübe ve kendilerine saygısızlık olduğu görüşünde birleşti. Inzaghi ise Inter’de geçirdiği döneme dair duygusal ifadeler kullanarak, “Inter taraftarlarından ve kulüp çevresinden çok şey öğrendim, bazen eleştirildim ama her şeyini özleyeceğim” dedi.

Geri