A
Admin
Yönetici
Yönetici
Çaykur Rizespor, teknik direktör İlhan Palut ile sözleşmesini 1 yıl daha uzattı. 2 sezondur kulübün başında bulunan Palut’un yeni sezonda da görevine devam edeceği açıklandı. PALUT’TAN DESTEK VE SEVGİ VURGUSU İlhan Palut, sözleşmenin ardından yaptığı açıklamada taraftara teşekkür etti. Açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “2 sezondur mücadelemizi hep birlikte sürdürdüğümüz için çok mutluyum. Kimi zaman sevindik, kimi zaman üzüldük ama her an benim için değerli olan desteğinizi onun da ötesinde sevginizi hissettim. Bunun için çok teşekkür ederim. 2025-2026 sezonunda kenetlenerek yolumuza devam ediyoruz. Mutlu olduğumuz, sevindiğimiz, galibiyetler aldığımız günlerin arta kalanlardan çok daha fazla olacağı bir sezon geçirmemizi temenni ediyorum.” 2 SEZONLUK GÖREVDE DEVAM KARARI Çaykur Rizespor’da 2 yıldır teknik direktörlük görevini yürüten İlhan Palut’un takımda kalmasıyla teknik ekipte istikrar korunmuş oldu. Yeni sezon öncesi yapılan bu anlaşma, kulübün teknik anlamda devamlılık kararı aldığını gösteriyor.