İçeriden -dışarıdan başsağlığı yağıyor

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Erhan KIZILYAR Manisa Büyükşehir Belediye Başkanının vefatı ülkede büyük bir üzüntüye vesile oldu. Hapishanede olan, dışarda olan belediye başkanlarıdandan da ard arda taziye mesajları geliyor. Onlardan bazıları: Dr.Hasan Akgün. Büyükçekmece Belediye Başkanı-Silivri Cezaevi’nde tutuklu Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek’in vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Genç yaşında aramızdan ayrılan, dürüstlüğüyle, çalışkanlığıyla ve halkına duyduğu sevgiyle tanınan kıymetli yol arkadaşımıza Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm Manisa halkına sabır ve başsağlığı diliyorum. Hizmetiyle iz bırakan güzel insan, Manisa’nın Efesi ruhun şad, mekânın cennet olsun. Bora Balcıoğlu: Silivri Belediye Başkanı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız, Mimar Ferdi Zeyrek, Kurban Bayramı’nın ilk gününde evinde geçirdiği elektrik kazası sonucu ağır yaralanmış, o günden bu yana yoğun bakımda yaşam mücadelesi vermekteydi. Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Başta ailesi olmak üzere Manisa halkına ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun. Ahmet Özer: Esenyurt Belediye Başkanı-Silivri Cezaevi’nde tutuklu Çok kıymetli bir Belediye Başkanımızı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ferdi Başkanımıza Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, Manisa halkına, partimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Seni asla unutmayacağız. Mekânın cennet olsun Ferdi Başkan… Mehmet Murat Çalık: Beylikdüzü Belediye Başkanı-İzmir Buca Cezaevi’nde tutuklu Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ferdi Zeyrek’in vefat haberini büyük bir üzüntüyle, demir parmaklıkların ardında öğrendim. Hayatı boyunca halkı için çalışan, memleketine yürekten bağlı, güler yüzlü, samimi ve iz bırakan bir kardeşimizi yitirdik. Ferdi Başkan’ın halkına duyduğu sevgiye, kentine adadığı umuda ve çalışma azmine yakından tanıklık etmiş biri olarak; bu zamansız vedası kalbimde derin bir yara bıraktı. Cenazene gelemeyecek olmak daha da yakıyor canımı güzel kardeşim. Ama bil ki, seni asla unutmayacağız. Hafızamızda her zaman güler yüzün, samimiyetin ve memleket sevdanla yaşayacaksın. Başta kıymetli ailesine, sevenlerine, Manisa halkına ve Cumhuriyet Halk Partisi ailemize sabır ve başsağlığı diliyorum. Mehmet Murat Çalık Utku Caner Çaykara: Avcılar Belediye Başkanı-Silivri Cezaevi’nde tutuklu Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Tedavi sürecindeyken hayata gözlerini yuman kıymetli başkanımıza Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm Manisalı hemşehrilerimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Erhan Güzel : Çatalca Belediye Başkanı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek’in hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine, CHP ailemize ve Manisali hemşehrilerimize başsağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun. Onursal Adıgüzel :Ataşehir Belediye Başkanı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız, yol arkadaşımız Ferdi Zeyrek’in acı haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Halkına hizmet etmek için adadığı ömrünün en güzel çağında aramızdan ayrılması, yüreğimizi dağladı. Mücadelesiyle, gülen yüzüyle ve halkına duyduğu sevgiyle her zaman hatırımızda olacak. Ferdi Başkanımıza Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, Manisa halkına sabır ve başsağlığı diliyorum. Seni asla unutmayacağız. Mekânın cennet olsun Ferdi Başkanım.

Geri