A
Admin
Yönetici
Yönetici
"10 üzerinden 10'du, şimdi 3-4'e indirdim" diyen Köseoğlu, yaşadığı zorlu süreci takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Yer aldığı projeler kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sık sık söz ettiren oyuncu Hayal Köseoğlu, bu defa sağlık durumuyla gündem oldu. Ünlü isim, 10 senedir Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) ve Anksiyete ile mücadele ettiğini duyurdu. HERKES BENİM KADAR ŞANSLI OLAMAYABİLİR 'Aşk-ı Memnu', 'Muhteşem Yüzyıl', 'Ufak Tefek Cinayetler', '7. Koğuştaki Mucize', 'Mahkum' ve 'Mucize Doktor' gibi birçok yapımda rol alan Hayal Köseoğlu, sosyal medyada yaptığı paylaşımla dikkat çekmeyi başardı. Kendi sağlık durumuna dair ilk kez bu kadar açık ifadeler kullanan ünlü oyuncu, takipçileriyle özel bir sürecini paylaştı. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Köseoğlu, "Arkadaşlar, 10 senedir Obsesif Kompulsif Bozukluk ve Anksiyete hastasıyım. Son 2 senedir korkunç bir düzeydeydi," ifadelerini kullandı. Oyuncu, bu yıl hastalığıyla kalıcı olarak vedalaşmak için tüm maddi kaynaklarını OKB uzmanlarına harcadığını belirtti. Tedavi sürecine dair bilgi veren Köseoğlu, hastalığın şiddetini "10 üzerinden 10 seviyesinden 3-4 seviyesine indirdim" ifadelerini kullandı. Fakat yolun henüz bitmediğine değinen ünlü oyuncu, herkesin kendi kadar şanslı olamayabileceğini de sözlerine ekledi. SON 2 SENEDİR HAYATIM KORKUNÇ BİR DÜZEYDEYDİ Türkçe kaynak eksikliğine vurgu yapan Köseoğlu, benzer sorunları yaşayan takipçilerine seslenerek, "Sorularınız varsa, kendi deneyimlerimi kullanarak yardımcı olmak isterim. Not: Bu asla terapi yerine geçemez. Sadece seanslarda ve iyileşme sürecinde öğrendiklerimi aktarabilirim" şeklinde konuştu. Hayal Köseoğlu paylaşımının tamamında şu ifadeler yer aldı, "Arkadaşlar, 10 senedir Obsesif Kompulsif Bozukluk ve Anksiyete hastasıyım. Son 2 senedir korkunç bir düzeydeydi. Bu sene, artık bundan sonsuza kadar kurtulmak için tüm maddi kaynaklarımı OKB uzmanlarına harcadım. Hastalığı, 10 üzerinden 10 seviyesinden 3 - 4 seviyesine getirdiğimi rahatlıkla söyleyebilirim. Hala önümde uzun bir yol var ama herkes maalesef benim kadar şanslı değil. Özellikle OKB konusunda yeterince Türkçe kaynak bulunmuyor. Sorularınız varsa, kendi deneyimlerimi kullanarak yardımcı olmak isterim. Not: Bu asla terapi yerine geçemez. Sadece seanslarda ve iyileşme sürecinde öğrendiklerimi aktarabilirim." Kaynak: Haber Merkezi