A
Admin
Yönetici
Yönetici
Sosyetenin en çok konuşulan çiftlerinden Hande Erçel ve Hakan Sabancı, üç yıl süren ilişkilerini bitirme kararı aldı. Çiftin ayrılık kararı sosyal medyada tüm fotoğraf ve paylaşımların kaldırılmasıyla daha da görünür hale geldi.
Günaydın yazarı Bülent Cankurt, ayrılıkla ilgili kulis bilgilerini paylaştı:
Cankurt’a göre çiftin ayrılığı ihanetle değil, tamamen evlilik konusundaki fikir ayrılığı nedeniyle gerçekleşti.
Aileye yakın kaynakların aktardığı bilgiye göre Hande Erçel, son dönemde sık sık evlilik talebini dile getirdi. Ancak Hakan Sabancı bu konuda geri adım atmadı. Fikir ayrılığı zamanla ilişkide onarılmaz bir krize dönüştü.
Öte yandan Hakan Sabancı’nın annesi Arzu Sabancı’nın bu ilişkiye başından beri mesafeli durduğu biliniyor. Hande Erçel’in evlilik konusundaki ısrarının, çift arasındaki uçurumu derinleştirdiği ifade edildi.
Hande Erçel’in yakın çevresine söylediği öne sürüldü:
"Evlilik yoksa ben de yokum"
Bu net duruş karşısında, Hakan Sabancı’nın ayrılık kararını verdiği öğrenildi.
Üç yıl süren birliktelik, Erçel’in evlilik isteği ve Sabancı’nın tereddütleri nedeniyle sona erdi. Ayrılık haberi magazin gündemine bomba gibi düştü ve sosyetenin gözde çiftinin ayrılığı uzun süre konuşulacağa benziyor.
HABERLER.COM
“GERÇEK SEBEP İHANET DEĞİL”
Günaydın yazarı Bülent Cankurt, ayrılıkla ilgili kulis bilgilerini paylaştı:
Cankurt’a göre çiftin ayrılığı ihanetle değil, tamamen evlilik konusundaki fikir ayrılığı nedeniyle gerçekleşti.
HANDE ERÇEL’İN KARARLI TAVRI
Aileye yakın kaynakların aktardığı bilgiye göre Hande Erçel, son dönemde sık sık evlilik talebini dile getirdi. Ancak Hakan Sabancı bu konuda geri adım atmadı. Fikir ayrılığı zamanla ilişkide onarılmaz bir krize dönüştü.
SABANCI AİLESİNİN ETKİSİ
Öte yandan Hakan Sabancı’nın annesi Arzu Sabancı’nın bu ilişkiye başından beri mesafeli durduğu biliniyor. Hande Erçel’in evlilik konusundaki ısrarının, çift arasındaki uçurumu derinleştirdiği ifade edildi.
“EVLİLİK YOKSA BEN DE YOKUM”
Hande Erçel’in yakın çevresine söylediği öne sürüldü:
"Evlilik yoksa ben de yokum"
Bu net duruş karşısında, Hakan Sabancı’nın ayrılık kararını verdiği öğrenildi.
İLİŞKİ RESMEN BİTTİ
Üç yıl süren birliktelik, Erçel’in evlilik isteği ve Sabancı’nın tereddütleri nedeniyle sona erdi. Ayrılık haberi magazin gündemine bomba gibi düştü ve sosyetenin gözde çiftinin ayrılığı uzun süre konuşulacağa benziyor.
HABERLER.COM