Haluk Bilginer tekerlekli sandalyeyle görüntülendi: Görenler şaşkınlığını gizleyemedi

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Haluk Bilginer ve Feyyaz Yiğit, yeni projeleri "Can Dostum" için İstanbul’da kamera karşısına geçti. Çekimler, şehrin en bilinen noktalarından biri olan Bebek Parkı'nda başladı. BEBEK PARKI'NDA SET HAREKETLİLİĞİ Çekimlerin başlamasıyla birlikte Bebek Parkı’nda sinema seti kuruldu. Film seti, bölgeden geçen vatandaşların ilgisini çekerken, oyuncuların performanslarına dair ilk görüntüler de kaydedildi. HALUK BİLGİNER TEKERLEKLİ SANDALYEDE GÖRÜLDÜ Setten gelen ilk karelerde, Haluk Bilginer’in tekerlekli sandalye ile bir sahnede yer aldığı görüldü. Oyuncunun bu hali çevredeki vatandaşlarda kısa süreli şaşkınlık yarattı. Ancak durumun filmdeki rolü gereği olduğu kısa sürede anlaşıldı. FİLM, ÜNLÜ BİR YAPIMDAN UYARLANDI “Can Dostum” filmi, daha önce Oscar’a aday gösterilen ve uluslararası alanda büyük ilgi gören Fransız yapımı “Intouchables” (Can Dostum) filminden uyarlanıyor. Türk sinemasına adapte edilen projede, dostluk ve hayatın içindeki beklenmedik bağlar işleniyor. HALUK BİLGİNER VE FEYYAZ YİĞİT BAŞROLDE Yapımda Haluk Bilginer, fiziksel engelleri olan ancak yüksek yaşam enerjisine sahip bir karakteri canlandırıyor. Feyyaz Yiğit ise bu karaktere bambaşka bir pencereden yaklaşan, sıra dışı bir yardımcı rolüyle seyirci karşısına çıkacak. VİZYON TARİHİ 2026 OLARAK PLANLANDI Yapım ekibi, "Can Dostum" filminin 2026 yılı içerisinde vizyona girmesini planlıyor. Film çekimlerinin İstanbul’un çeşitli noktalarında devam edeceği bildirildi. HABERLER.COM

Geri