Gözyaşlarıyla zor günleri anlatmıştı: Metin Keçeci “Vefa Sultan” ile ekrana dönüyor

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Son dönemin zor zamanlar yaşayan ünlü oyuncusu Metin Keçeci, icralık olması ve evinden tahliye edilmesiyle ilgili gözyaşları içinde yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti. Ekonomik sıkıntıların getirdiği bu zorunlu tahliye, Keçeci’yi oldukça zorlayıp bunalıma sürüklemiş ve ünlü oyuncu, “Artık yutkunamıyorum bile”, “Üç beş sene önce birlikte oturduğum dostlar artık yanımda değil. Belki bugüne kadar 10 kere intihar etmiştim” gibi çarpıcı ifadelerde bulunmuştu. Destek Sonucu Sevindirici Gelişme Sosyal medyada geniş yankı bulan bu zor durumun ardından Metin Keçeci’ye sektörden ve halktan pek çok destek geldi. Bu desteğin de etkisiyle, Keçeci’nin ekranlara dönmesini sağlayacak yeni bir adım atıldı. “Vefa Sultan” Dizisinde “Terzi İdris” Olacak TRT 1’in beğenilen dönem dizisi “Vefa Sultan”, ikinci sezonunda kadrosuna Metin Keçeci’yi dahil etme kararı aldı. Keçeci, dizide “Terzi İdris” karakterini canlandıracak ve bu rolüyle yeniden ekranlarda yerini alacak. Böylesine zor zamanlar atlattıktan sonra mesleğine dönen Metin Keçeci, bu fırsatın moralini yükselteceğine inandığını ifade etti. Haberler.com

Geri