A
Admin
Yönetici
Yönetici
Galatasaray'da beklenen transfer gelişmesi yaşandı. Kış transfer döneminde Sarı-Kırmızılı takıma katılan ancak bir türlü istenen performansı sergileyemeyen oyuncu, taraftarlar tarafından "istenmeyen adam" olarak ilan edilmişti. Bu futbolcu, Brezilya ekibi Vasco da Gama tarafından transfer listesine alındı. VASCO DA GAMA, CUESTAYI İSTİYOR Galatasaray, yeni sezon başında Gaziantep FK'yi 3-0 yenerek sezona galibiyetle başladı. Ancak transfer çalışmaları hızla devam ederken, takımda ayrılacak oyuncuların da durumu belli olmaya başladı. Brezilya ekibi Vasco da Gama, Galatasaray'ın savunma oyuncusu Carlos Cuesta'yı kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Globo'nun haberine göre, Brezilyalı ekip, Cuesta'yı satın alma opsiyonuyla kiralamayı planlıyor ve temaslarını sürdürüyor. Carlos Cuesta'nın Galatasaray ile sözleşmesi 2028 yılına kadar devam ediyor. Transfermarkt verilerine göre, 26 yaşındaki Kolombiyalı savunma oyuncusunun piyasa değeri 7 milyon euro civarında. Geçen sezonun ikinci yarısında Galatasaray'a transfer olan Cuesta, sadece 9 maçta forma giyebilmişti. DAVINSON SANCHEZ'DEN DESTEK Galatasaray'ın tecrübeli stoperi Davinson Sanchez, Cuesta'ya yapılan eleştirilerin haksız olduğunu söyleyerek, "Hiç kimsenin hiç kimseye sabrı yok. 25-30 kişilik bir oyuncu grubuyuz ve tek bir oyuncu suçlu durumuna düştü. Bence burada bir haksızlık vardı. Ben kendisine tamamen güveniyorum. Hiç kimse ben kendimi rezil edeyim diye sahaya çıkmıyor. Kötü sonuçlarda sorumluluk tüm takımın," şeklinde ifadeler kullandı.