Ford Otosan ve Vehbi Koç Vakfı iş birliğiyle Kocaeli'ye 35 derslikli modern ilkokul

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Türkiye’nin otomotiv sektöründeki lider üreticisi Ford Otosan ve Türkiye’nin ilk özel vakfı Vehbi Koç Vakfı, Kocaeli’de gerçekleştirdikleri iş birliğiyle yeni bir eğitim yatırımına imza attı. Gölcük’te yapılan temel atma töreniyle beraber, 35 derslikli modern bir ilkokulun 2026–2027 eğitim-öğretim yılında hizmete girmesi planlanıyor. Ford Otosan ve Vehbi Koç Vakfı iş birliğiyle hayata geçirilen Vehbi Koç Vakfı Semahat Arsel İlkokulu'nun temeli Gölcük'te atıldı. Donanma İlkokulu'nun yerine inşa edilecek olan bu modern okul, ileri eğitim standartlarına uygun olarak tasarlanacak. Ford Otosan'ın Toplumsal Sorumluluk Projeleri Ford Otosan, çevre, eğitim, kültür ve sağlık gibi alanlarda sürdürülebilir sosyal sorumluluk projelerine imza atıyor. Şirket, gençlerin istihdam edilebilirliğini artırmak ve topluma fayda sağlamak amacıyla mesleki eğitimi destekliyor. Vehbi Koç Vakfı'nın Eğitim Projeleri Vehbi Koç Vakfı, eğitime verdiği önemle biliniyor. Türkiye genelinde birçok okul inşa eden vakıf, Kocaeli'de Ford Otosan iş birliğiyle hayata geçirdiği projelerle eğitimde fırsat eşitliğine katkı sağlıyor. Ford Otosan ve Vehbi Koç Vakfı'nın Gelecek Planları İki kurum, Kocaeli'deki eğitim yatırımlarına devam etme kararı aldı. Başiskele'de yapılacak yeni okul projesiyle birlikte, bölgedeki eğitim olanaklarının genişletilmesi hedefleniyor.

Geri