Fethiye Güreş Takımı Başarıdan Başarıya Koşuyor

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Güreş Takımı, katıldıkları şampiyonalardan madalyalarla dönerek büyük bir başarıya imza attı. Türkiye Şampiyonası’ndan Kırkpınar’a, Anadolu Yıldızlar Ligi’nden Alanya Gökbel Güreşleri’ne kadar pek çok organizasyonda derece elde eden sporcular, Fethiye’yi gururlandırdı. Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Güreş Antrenörü Kürşat Çimen önderliğinde çalışan sporcular farklı şehirlerde aldıkları madalyalarla bölgenin adını güreşle duyurdu. Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, “Güreş bu dönemde ulusal düzeyde en fazla başarı elde ettiğimiz branşlarımızdan biri. Bu vesileyle, başta hocamız olmak üzere tüm sporcularımızı ayrı ayrı kutluyorum” dedi.
Fethiye Güreş Takımı Başarıdan Başarıya Koşuyor (1) (Copy)

“Seki Güreşlerine Hazırlanıyoruz”

Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Güreş Antrenörü Kürşat Çimen, sezon boyunca elde ettikleri başarıları anlattı. Çimen, “Sezon başında çok güzel çalışmalar yaptık. Akabinde Sivas'ta 6.500 sporcunun katılımıyla düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda, Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü güreş takımı olarak yedi sporcumuz madalyayla döndü ve üç sporcumuz da şampiyon oldu. Bu yıl 664'üncüsü düzenlenen Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nde Muğla'dan madalya kazanan tek takım biz olduk; Minik-2 boyunda yarışan Yusuf Ziya Ataçocuğu ikinci oldu. Daha ayağımızın tozuyla, dün Uşak'ta katıldığımız Anadolu Yıldızlar Ligi serbest güreş grup müsabakalarında ise beş puanla şampiyonluğu kaçırarak ikinci olduk. Ayrıca, 19'uncusu yapılan Alanya Gökbel Güreşleri'nden iki öğrencimiz iki madalyayla dönerken, bir sporcumuz da Karakucak Türkiye Şampiyonası'nda ikincilik elde etti. Şimdi önümüzde, bölgemizin en önemli güreşlerinden ve Kırkpınar'ın provası niteliğinde olan Seki Güreşleri var. Önümüzdeki hafta yapılacak bu güreşlere hazırlanıyoruz. Sezonu ise Elmalı Güreşleri ile kapatacağız. Bu süreçte bizlere her zaman destek olan kıymetli müdürüm Sayın Harun Reşit Yiğit'e de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Fethiye Güreş Takımı Başarıdan Başarıya Koşuyor (6) (Copy)

“Zirveye Tırmanmak Zor, Ancak Zirvede Kalmak Çok Daha Zordur”

Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit ise, “Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak birçok spor branşında faaliyet gösteriyoruz. Güreş ise bu dönemde ulusal düzeyde en fazla başarı elde ettiğimiz branşlarımızdan biri. Bu vesileyle, başta hocamız olmak üzere tüm sporcularımızı ayrı ayrı kutluyorum. Sporda bir başarı elde etmek gerçekten çok zor. O zirveye tırmanmak zor, ancak zirvede kalmak çok daha zordur. Güreş takımımız yaklaşık üç yıldır Türkiye şampiyonu olarak bu istikrarı sürdürüyor. Bu da bizim için ayrı bir övünç kaynağı. Geleneksel sporumuzda madalyalar artık bizim için bir gelenek haline geldi. Bu anlamda hocamıza gerçekten çok teşekkür ediyorum. Tabii bu süreçte bize desteklerini esirgemeyen Seydikemer Belediye Başkanımız Sayın Önder Akdenizli'ye de çok teşekkür ederiz. Kendisi çocuklarımıza maddi ve manevi her türlü desteği sağlıyor. İnanıyorum ki önümüzdeki süreçte sadece güreş branşında değil, diğer birçok branşta da Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesindeki sporcularımızdan nice başarı hikayesi duyacağız. Bizim en büyük hedefimiz, sporu tabana yaymak ve daha geniş kitlelere ulaştırmaktır” diye konuştu.
Fethiye Güreş Takımı Başarıdan Başarıya Koşuyor (5) (Copy)
Fethiye Güreş Takımı Başarıdan Başarıya Koşuyor (2) (Copy)
Fethiye Güreş Takımı Başarıdan Başarıya Koşuyor (3) (Copy)

Fethiye Güreş Takımı Başarıdan Başarıya Koşuyor (4) (Copy)

Geri