A
Admin
Yönetici
Yönetici
Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde olağanüstü genel kurul heyecanı yaşandı. Başkanlık ve yönetim kurulu seçimi için iki listenin yarıştığı kongrede derneğin yeni başkanı Mahmut Topal oldu. Olağanüstü genel kurulda divan başkanlığını Cengiz Torunlu yaparken, yardımcılığını Ercan Türütoğlu, katip üyeliği ise Öngül Topal İnce üstlendi. Genel kurulda kısa bir konuşma yapan eski başkan Ali Cantürk, başkanlık süresi boyunca yapılan faaliyetleri üyelerle paylaştı. “Amacımız Derneği Daha Üst Seviyelere Taşımak” 120 geçerli oyun kullanıldığı seçimde, Mahmut Topal’ın listesi 64 oy alarak başkanlığa seçildi. Topal, seçimin ardından yaptığı konuşmada, “Genel kurulumuzda bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum. Çıktığımız bu yolda bizi yalnız bırakmayan şehit aileleri ve gazilerimizle bir olacağız. Derneğimizi hep birlikte yöneteceğiz. Görevimizin bilincindeyiz. Çalışmalara hemen başlayacağız. Amacımız derneği daha üst seviyelere taşımak” dedi. Yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Yönetim Kurulu (Asil): Ramazan Ağır, Mustafa Kebapcı, Esmer Akan, Yasin Baykuş, Ali Tayçu, Nazmi Toraman Yönetim Kurulu (Yedek): Gürhan Yılmaz, Ahmet Tosun, Veli Bilgiç, Ayşe Özdemir, İsmail Gümüş