Ferhan Gülşah Varlıoğlu: “Meryem’le birlikte ben de öğreniyorum”

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
“Kral Kaybederse” dizisinde Meryem karakterine hayat veren Ferhan Gülşah Varlıoğlu, Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Oyunculuk kariyerine bu projeyle adım atan Varlıoğlu, ilk dizi deneyimiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Dizi sürecinin kendisi için oldukça özel geçtiğini belirten genç oyuncu, “Hem karakter hem de iş anlamında güzel geçti. Herkesin izlediği, bizim de severek oynadığımız bir iş oldu. Meryem ilk oynadığım karakter, bende yeri çok güzel olacak” dedi. Karakterle Kurduğu Bağ Meryem karakterinin kendisinde derin izler bıraktığını söyleyen Varlıoğlu, role hazırlanırken büyük çaba gösterdiğini dile getirdi. Karakterin saflığı ve çocuksuluğuyla bağ kurduğunu vurgulayan oyuncu, “Benim de çocuksu bir tarafım var. Dobra ve sevdiğini seviyor. Bende de bu var. Onunla birlikte ben de öğreniyorum” sözleriyle duygularını ifade etti. Seyirciden Gelen Tepkiler Kalbini Taşıyor Sokakta aldığı tepkilerden de memnun olduğunu belirten Varlıoğlu, izleyicinin sevgisini yoğun şekilde hissettiğini söyledi. “Güzel tepkiler alıyorum, kalbim taşıyor diyebilirim” diyen oyuncu, eleştirilere de açık olduğunu vurgulayarak, “Sevmeyende vardır, olabiliyor. Saygıyla karşılıyorum. Seven çok, karşılıklı almak müthiş duyguymuş” şeklinde konuştu. Usta Oyuncularla Aynı Projede Olmak İlk dizi projesinde Halit Ergenç gibi deneyimli oyuncularla aynı sette yer almanın kendisi için büyük şans olduğunu ifade eden Varlıoğlu, “Hepsi inanılmaz, çok tatlılar. Sonuçta bu benim ilk projem. Onların birçok işi oldu, bunun bilincindeler ve alan açıyorlar. Hepsi çok değerli benim için” dedi. Mersin'e Aile Ziyareti Yoğun dizi temposundan sonra ailesinin yanına gitmeyi planlayan genç oyuncu, kısa bir Mersin ziyaretiyle dinleneceğini de sözlerine ekledi. Oyunculuk yolculuğuna sağlam adımlarla başlayan Ferhan Gülşah Varlıoğlu, hem karakteriyle hem de samimi duruşuyla şimdiden izleyicinin gönlünde yer edinmiş görünüyor. Snob Magazin

Geri