Fenerbahçe'de karar verildi! Merakla bekleniyordu yeni teknik direktör belli oldu

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Jose Mourinho ile yollarını ayıran Fenerbahçe’de yeni teknik direktör arayışları sona erdi. Sarı-lacivertli yönetim, uzun süren değerlendirmelerin ardından eski teknik direktör İsmail Kartal ile anlaşmaya vardı. Resmî açıklamanın bugün yapılması bekleniyor.

YOĞUN ARAYIŞ SÜRECİ YAŞANDI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimi, Benfica’ya elenmenin ardından Mourinho ile yolları ayırma kararı aldı. Bu kararın ardından yeni teknik direktör belirleme süreci hız kazandı. Futbol Direktörü Devin Özek, farklı adaylar hakkında yönetim kuruluna raporlar sundu ve potansiyel hocaların Türkiye’ye gelme durumları değerlendirildi.

Süreçte önerilen isimlerden Stuttgart Teknik Direktörü Sebastian Hoeness, Türkiye’ye gelmeye sıcak bakmadı. Ayrıca Luciano Spalletti ve Ande Postecoglou ile de görüşmeler olumlu sonuç vermedi. Sonuç olarak yönetim, deneyimli ve camiaya aşina olan İsmail Kartal’da karar kıldı.

İSMAİL KARTAL İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Fenerbahçe yönetimi, eski teknik direktörü İsmail Kartal ile prensip anlaşmasına vardı. Bugün saat 15.00’te yapılacak yönetim kurulu toplantısının ardından resmî açıklamanın gelmesi bekleniyor.

Geri