A
Admin
Yönetici
Yönetici
Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, görevini Eylül ayında resmen bırakacağını açıkladı. Bilecik, son dönemde yaşanan gelişmeler ve kişisel verilerin izinsiz paylaşılmasıyla ilgili hukuki adımlar attığını belirtti. Kamuoyuna yönelik detaylı bir açıklama yapan Bilecik, görev süresince Fenerbahçe değerlerinden taviz vermediğini vurguladı. GÖREVİNİ EYLÜL’DE RESMEN BIRAKACAK Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada görev sürecini ve yaşanan son gelişmeleri kamuoyuyla paylaştı. Açıklamasında, “Başkanımıza ve Yönetim Kurulumuza eylül ayında görevimi bırakma irademi bu e-postayı yazmadan önce zaten bildirmiştim. Bu süre zarfında, Fenerbahçe değerlerinden asla taviz vermeden kulübüme hizmet etmeye devam edecek ve eylül ayı içerisinde görevimi resmen sonlandıracağım.” ifadelerine yer verdi. ÖZEL E-POSTA YAYINLANDI, SUÇ DUYURUSU YAPILDI Bilecik, Kurban Bayramı öncesinde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Genel Sekreter Burak Çağlan Kızılhan’a gönderdiği özel e-postanın izinsiz şekilde kamuoyuna servis edildiğini belirtti. Bu konuda hukuki süreç başlattığını ifade eden Bilecik, şunları kaydetti: “Kamuoyunda şahsım ve kulübümüz hakkında gündeme gelen iddialar sebebiyle bu açıklamayı yapma gereği doğmuştur. Kurban Bayramı öncesinde Sayın Başkanımız ve Sayın Genel Sekreterimize gönderdiğim kişisel nitelikli e-postam, ahlaka ve hukuka aykırı yöntemlerle bilişim suçu işlenerek ele geçirilmiş ve kamuoyuna servis edilmiştir. Söz konusu e-postamın esas alıcıları dışında üçüncü kişilere kazara gönderilmesi söz konusu değildir.” “HUKUKİ SÜRECİ KARARLILIKLA YÜRÜTECEĞİM” Erol Bilecik, açıklamasının devamında hukuki süreci başlattığını ve bu konuda geri adım atmayacağını ifade etti: “Kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirme ve yayma, haberleşmenin gizliliğini ihlal gibi suçlara karşı tüm yasal haklarımı en kararlı biçimde kullanacağım. Suçunu alenen itiraf eden kişiler hakkında da avukatlarım aracılığıyla suç duyurusunda bulundum; dosya yüce Türk yargısının önüne çıkacaktır.” “YÖNETİMİMİZE ZARAR VERMEK İSTİYORLAR” Bilecik, kulüp yönetimine karşı organize bir linç kampanyası yürütüldüğünü ve bu eylemlerin arkasında kötü niyetli bir planın olduğunu dile getirdi: “Kendilerini ‘muhalefet’ olarak tanımlayan bu organize faaliyet, her gün yeni bir yöneticiyi hedef alarak aylardır süregelen bir linç kampanyası yürütmektedir. Bu girişimlerin asıl amacının Fenerbahçe değerlerini savunmak değil, Fenerbahçe Başkanı Sayın Ali Koç’u yıkmak olduğu artık herkes tarafından açıkça görülmektedir.” “FENERBAHÇE’YE HİZMET BENİM İÇİN BİR ONURDUR” Bilecik, yedi yıl süren yöneticilik süresince kulübe olan bağlılığından hiçbir zaman ödün vermediğini ve bundan sonra da Fenerbahçe'yi desteklemeye devam edeceğini vurguladı: “Fenerbahçe’ye hizmet, hayatımın en kıymetli sorumluluklarından biri olmuştur. Yedi yıl boyunca bu büyük camiaya olan bağlılığımdan hiç ödün vermedim. Bundan sonraki hayatımda da bu değerlerime bağlı kalacağım. Ben bir Fenerbahçeliyim. 63 yıldır olduğu gibi, bundan sonra da Fenerbahçe’yi tüm kalbimle desteklemek benim için en büyük onur ve ayrıcalık olacaktır.”