A
Admin
Yönetici
Yönetici
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, şampiyonluk kupasını Fenerbahçe Beko kaptanı Melih Mahmutoğlu’na takdim etti. Ancak gecenin en anlamlı anı, kaptanın takım arkadaşına yaptığı jestle yaşandı. Mahmutoğlu, Marko Guduric’i yanına davet etti ve kupayı birlikte kaldırdılar. Bu duygusal an, tribünleri dolduran binlerce taraftarın coşkusunu ikiye katladı. FİNAL SERİSİNİN MVP'Sİ KHEM BİRCH Final serisinin En Değerli Oyuncusu (MVP) ödülü, Fenerbahçe Beko’nun Kanadalı yıldızı Khem Birch’e gitti. Başarılı pivot, seride oynadığı 5 maçta 11.2 sayı ortalaması yakalayarak takımının şampiyonluğunda kritik rol oynadı. GUDURİC VE GHERARDİNİ'YE VEDA ZAMANI Kupayla birlikte sarı-lacivertli ekipte vedalar da yaşandı. Kulübün yönetim kurulu danışmanı Maurizio Gherardini ve uzun yıllardır takımda forma giyen Sırp yıldız Marko Guduric, Fenerbahçe’ye duygusal bir şekilde veda etti. Başkan Ali Koç ve yönetici Sertaç Komsuoğlu, iki isme özel forma takdim ederek teşekkür etti. Gherardini, “Kalbim her zaman sarı-lacivert atacak. Bu kulübü ve taraftarları hiç unutmayacağım,” sözleriyle veda ederken; Guduric ise, “Bu sezon bir tarih yazdık. Bu formayı gururla taşıdım. Sonsuz teşekkürler,” ifadelerini kullandı. KAYNAK: HABERTÜRK