Efes Selçuk Belediyesi YKS adaylarını bu yıl da yalnız bırakmadı

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Efes Selçuk Belediyesi, üniversiteye hazırlanan gençleri en önemli sınav günlerinde yalnız bırakmadı. 21-22 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) giren öğrenciler, belediye tarafından sağlanan ulaşım desteğiyle sınav merkezlerine güvenle ulaştırıldı. 161 Öğrenci ve Yakınına Ücretsiz Ulaşım Desteği Tire ve Torbalı’daki sınav merkezlerine gitmesi gereken toplam 161 öğrenci ve yakınları, Belediye Hizmet Binası önünden hareket eden araçlarla sınav yerlerine götürüldü. Sınavın ardından ise aynı şekilde dönüşleri sağlanarak ailelerin endişeleri en aza indirildi. Efes Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Bilgi Keskin, öğrencileri sınav merkezlerine uğurlarken yanlarında Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel’in içten kaleme aldığı başarı mektubunu da iletti. “Her Şeyden Önemlisi Sensin” Başkan Sengel, YKS’ye giren gençlere hitaben yazdığı mektupta, sınavın hayatın sadece küçük bir bölümü olduğunu vurguladı. Mektubunda gençlere moral veren Sengel şu ifadelere yer verdi: “Gireceğin sınav hayat yolculuğunda küçük bir adım. Şimdi sana çok büyük gelebilir ama zamanla bunun yolculuğunun sadece bir parçası olduğunu anlayacaksın. Heyecanını, kaygılarını çok iyi anlıyorum çünkü aynı yollardan ben de geçtim. Sana başarılar diliyorum ama asıl unutmaman gereken şey şu: Hayatta en önemli şey sensin. Sınavlar, puanlar, büyük isimli fakültelerden önce sen varsın. Aklınla, kalbinle, ruhunla sen her şeyden daha değerlisin. SEN varsan her şey mümkün.” Destek Sadece Ulaşımla Sınırlı Kalmadı Efes Selçuk Belediyesi'nin sağladığı destek yalnızca ulaşım hizmetiyle sınırlı kalmadı. Gençlerin motivasyonunu artırmak, sınav stresini azaltmak ve onların yanında olduklarını hissettirmek amacıyla manevi destek de sağlandı. Filiz Başkan’ın içten mesajı, sınav sabahı gençlerin morallerini yükselten dokunuşlardan biri oldu. Gençlerin Geleceğine Sahip Çıkan Bir Belediye Anlayışı Efes Selçuk Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da gençlerin yanında olma kararlılığını sürdürdü. Eğitim alanında gençleri desteklemeye yönelik projeleriyle öne çıkan belediye, sadece fiziki değil, psikolojik anlamda da öğrencilerin yanında olduğunu gösterdi. Eğitimde fırsat eşitliği ve öğrenci dostu yaklaşımıyla dikkat çeken belediyenin bu desteği, veliler ve öğrenciler tarafından memnuniyetle karşılandı. Bülten

Geri