A
Admin
Yönetici
Yönetici
Edremit Belediyesi, sosyal belediyecilik vizyonu doğrultusunda ilçede önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor. Faruk Serpil Parkı içerisinde temeli atılan Kent Lokantası’nın inşaatı hızla devam ederken, Belediye Başkanı Mehmet Ertaş ve beraberindeki heyet çalışmaları yerinde inceledi. 400 Metrekarelik Alanda, 250 Kişilik Kapasite Toplam 400 metrekarelik bir alana kurulan yapı, alt katta lokanta olarak hizmet verirken üst katta yer alacak teras kafeteryası ile vatandaşlara nefes alabilecekleri bir sosyal alan sunacak. Aynı anda 250 kişiye hizmet verebilecek kapasitede olacak Kent Lokantası’nın birinci kat beton döküm işlemleri tamamlandı. Uygun Fiyatlı ve Sağlıklı Yemek Hizmeti Kent Lokantası, özellikle öğrenciler başta olmak üzere tüm Edremit halkına düşük fiyat politikasıyla sıcak ve sağlıklı yemek imkânı sunmayı hedefliyor. Sosyal destek ihtiyacını doğrudan karşılayan bu model, kent yaşamına hem ekonomik hem de sosyal katkı sağlayacak. Başkan Ertaş: “Halkımızın Yaşamına Değer Katıyoruz” Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, proje ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Özellikle öğrencilerimizin ve dar gelirli hemşehrilerimizin sağlıklı ve uygun fiyatlı yemek hizmetine kolayca ulaşmasını istiyoruz. Kent Lokantası, bu anlamda büyük bir boşluğu dolduracak. Sosyal belediyecilik anlayışımız doğrultusunda, halkımıza yaşamın her alanında dokunmayı sürdüreceğiz.” Yeni Eğitim Dönemine Yetişmesi Planlanıyor İnşaat çalışmalarının Eylül ayına kadar tamamlanması planlanıyor. Böylece Kent Lokantası, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde kapılarını açarak, özellikle öğrenciler için önemli bir destek noktası haline gelecek. Edremitliler, kısa süre içinde sosyal belediyeciliğin somut bir örneğine daha kavuşmuş olacak.