A
Admin
Yönetici
Yönetici
Partide Dua Lipa, vücudunu tamamen gösteren cesur ve transparan bir elbise giymeyi tercih etti. Wembley'deki konserde Dua Lipa, 70 bin kişiye unutulmaz anlar yaşattı. Dua Lipa, hafta sonu Wembley Stadyumu'nda iki büyük konser vererek hayallerini gerçekleştirdi. Konserlerin ardından, 29 yaşındaki ünlü şarkıcı bu başarıyı nişanlısı Callum Turner ve arkadaşlarıyla sabaha kadar eğlenerek kutlama yaptı. Partide Dua Lipa, vücudunu tamamen gösteren cesur ve transparan bir elbise giyerek geceye damga vurdu. Kıyafeti, iç çamaşırlarını da açıkça sergilemekten çekinmedi. Nişanlısı Callum Turner (35), dans ederken Dua'nın kalçasını tuttuğu anlar oldukça dikkat çekiciydi. "ADRENALİN HARİKA BİR ŞEY" Dua, Instagram'dan parti fotoğraflarını yayınladı. Paylaşımında, "Nasıl oldu bilmiyorum ama dans etmeye devam ettim… Adrenalin gerçekten harika bir şey" notunu düştü. Ünlü isimler Charli XCX, Lily Allen ve Amelia Dimoldenberg de partide Dua'ya eşlik etti. Konserin sürprizi ise Charli XCX oldu. Dua, sahnede "Bu şarkıya bir arkadaşımı davet etmek istiyorum. O gerçek bir asi! Karşınızda Charli XCX!" diyerek sahneye davet etti. Konser boyunca Dua Lipa, parıltılı ve iddialı sahne kostümleriyle tam anlamıyla göz kamaştırdı. Taşlarla süslenmiş tek parça elbisesini file çoraplarla tamamladı. sonrasında beyaz dantelli bir tulum giydi. Sonrasında ise mavi, tamamen transparan bir elbise tercih etti. Bu elbiseyi iç çamaşırları, çoraplar ve topuklu ayakkabılarla tamamlamayı tercih etti. Kaynak: Haber Merkezi