A
Admin
Yönetici
Yönetici
Koral Çalgan Salonu'nda yapılan törende, mezun olan öğrencilerin sevincine ortak olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serpil Koçdar, "Öğrencilerimiz emek ve özverili bir süreç sonucunda mezun olmaya hak kazandılar ve onları yeni bir başlangıca uğurluyoruz. Bu süreçte emeği geçen hocalarımıza, yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimiz sadece birer sanatçı adayı değil, aynı zamanda ülkemizin kültürel zenginliklerinin birer taşıyıcısı olacaklar. Bu anlamda onlara önemli görevler düşüyor. Öğrencilerimizin sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum, yoları açık olsun, hepinizi saygı ve sevgilerimizle selamlıyorum" dedi. Belge ve hediye takdiminin ardından, 12'nci sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan dans gösterisi, Dr. Öğr. Üyesi Ebru Kemalbay Eren’in yönetimindeki Çok Sesli Çocuk Korosu, 12'nci sınıf öğrencisi Ekin Özlü'nün Rodrigo’nun Zapateado isimli gitar konseri gerçekleştirildi. Konser ve dans gösterinin ardından Müzik ve Bale Ortaokulu ile Müzik ve Sahne Sanatları Lisesi'nde üstün başarı gösteren ve sınıflarında 1'inci olan öğrencilere ödülleri öğretmenleri tarafından takdim edildi. Mezuniyet programının devamında ise, Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Hüseyin Bülent Akdeniz ve Kurum Müdürü Öğr. Gör. Yusuf Arıcı tarafından öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi. Mezuniyet töreni, öğrencilerin keplerini havaya atması ile son buldu. Törene, Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Serpil Koçdar ve Prof. Dr. Erkan Erdemir, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müdürü Hüseyin Bülent Akdeniz, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Erdal Uludağ ve Doç. Elif Özbek, Devlet Konservatuarı Kurum Müdürü Öğr. Gör. Yusuf Arıcı başta olmak üzere akademisyenler, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katılım gösterdi