“Dersimiz Sanat” Resim Sergisi Borçka’da Açıldı

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Açılışı bugün gerçekleşen sergide, birbirinden farklı teknik ve duygularla hazırlanmış çok sayıda eser yer aldı. Sergide emeği geçen öğretmenler arasında Alev Topal, Akın Erhan Balcı, Aylin Balcı, Elif Özbek Demir, Emine Geçin, Erdal Ertürk, Fatma Orhan, Gülümser Balcı, İlke Orhan, İlknur Karaman Şahin, İlknur Kemeç, Merve Erdem, Muhammed Raşit Geçin, Müberra Sağlam, Özge Yurdakul, Sevgi Kırdar, Sevgi Kurt, Sinem Gönül Altundağ, Sümeyye Kandın, Tuba Akyüz, Turgay Zengin, Yasemin Yıldırım Büyük, Zeynep Bayramoğlu ve Zeynep Çelik yer aldı. Açılışta konuşan Selma Yıldırım Çil, serginin sadece bir sanat etkinliği değil aynı zamanda öğretmenlerin birlikte üreterek dayanışma içinde ortaya koyduğu bir birliktelik öyküsü olduğunu vurguladı. “Ben hiç fırça tutmadım ki” ya da “En son ortaokulda resim yapmıştım” diyen birçok öğretmenin bu sergiyle harika işlere imza attığını belirten Çil, serginin gerçekleşmesinde katkı sunan herkese teşekkür etti. Özellikle Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Ali Şükrü Sağlam’a verdikleri destek ve sağladıkları özgür ortam için teşekkür eden Çil, ayrıca Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Turgay Selim ile Mavi Çarşı yönetimi ve esnafına da katkılarından dolayı minnet duyduğunu ifade etti. Konuşmasını, ailesine teşekkür ederek tamamladı. Sergi açılışında konuşma yapan Borçka Kaymakamı Betül Büyükkılıç da emeği geçen herkese teşekkür ederek sanatın toplumlar arası bağ kurmadaki önemine dikkat çekti. Protokol üyeleri eşliğinde kurdele kesimiyle açılan sergi, katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılandı. Yapılan resimler protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından gezildi. Açılışa Borçka Kaymakamı Betül Büyükkılıç, Borçka Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Bakır, okul müdürleri, öğretmenler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Geri