A
Admin
Yönetici
Yönetici
Genç sosyal medya fenomeni ve Defne Samyeli ile Eren Talu’nun kızı Derin Talu, katıldığı bir YouTube programında yalan makinesine bağlanarak samimi açıklamalarda bulundu. Estetikle ilgili düşüncelerini paylaşan Talu, kendisi hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. YALAN MAKİNESİNDE ESTETİK SORUSU Programda “Kendinle barışık olmadığın bir durum var mı?” sorusuna yanıt veren Derin Talu, burnunu yaptırmayı düşündüğünü ancak estetik operasyon sonrası “fazla estetikli” görünebileceği endişesi taşıdığını dile getirdi. Bu düşüncesini “Suratım eskortumsu durmaya çok müsait” sözleriyle ifade etti. “SURATIM ESKORTUMSU DURMAYA MÜSAİT” İDDİASI Talu, estetikle ilgili yorumlarını şöyle sürdürdü: “Benim suratım öyle bir surat ki, sarışın olsam direkt eskort dersin. Memelerimi yaptırsam, ki zaten büyükler çok şükür, direkt eskort dersin.” Bu sözleri sosyal medyada geniş yankı buldu. İLİŞKİ KRİTERLERİ VE PARTNER TERCİHLERİ Geçmişte birkaç ilişki yaşadığını belirten Talu, partner seçiminde saygı ve çalışkanlığı öncelikli kriter olarak gördüğünü söyledi. Maddi durumu önemli bulmadığını ifade eden genç isim, “Çok kadınla birlikte olmuş erkekleri tercih ederim, çünkü ne yaptığını bilir” şeklinde dikkat çeken bir açıklama yaptı. SOSYAL MEDYA VE İÇERİK STRATEJİSİ Günlük yaşamında sosyal medyada yoğun zaman geçirdiğini anlatan Derin Talu, ortalama 5 saatini TikTok’ta, 5 saatini ise Instagram’da harcadığını paylaştı. Amerika’da kısa süre yaşadığını ancak insan ilişkilerini sevmediği için Türkiye’ye döndüğünü ifade etti. Avrupa’da yaşama ihtimaline açık olduğunu ancak şimdilik Türkiye’de kalmayı tercih ettiğini dile getirdi. Programda twerk videoları da paylaştığını belirten Talu, “Twerk tutar diye koydum; 50 bin izlendi, canın sağ olsun. Herkes network yapıyor ama herkes benim gibi yapmıyor” sözleriyle sosyal medya stratejisini özetledi. (Haberler.com)