A
Admin
Yönetici
Yönetici
CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, bugün Silivri Cezaevi’nde Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Ziyareti sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Arslan, İmamoğlu’nun ruh haline ve kararlılığına dikkat çekti. İmamoğlu’nun ne yorgun ne de kırgın olduğuna işaret eden Arslan, “Sadece kararlıydı. ‘Halk kazanacak’ dedi. Ve biliyorum: Kazanmaktan daha güçlü olan tek şey, inancını kaybetmemektir” ifadelerini kullandı. Arslan sadece İmamoğlu'nu değil, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin ve Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'ı da ziyaret etti. İbrahim Arslan, paylaşımında, “Kapalı kapılar ardında umut yükselir. Camın bu tarafı soğuk, ama Ekrem İmamoğlu’nun bakışları hâlâ İstanbul’un, Türkiye’nin bütün meydanlarını ısıtıyor” sözleriyle İmamoğlu’nun moralinin yüksek olduğunu vurguladı. İmamoğlu’nun, “Ben burada hapis değilim. Onlar dışarıda özgür değil. Eğer halkın kalbindeysem, Silivri dört duvar değil; İstanbul’un, Türkiye’nin her sokağı benim için açık demektir” sözlerine de yer veren Arslan, “Ekrem İmamoğlu yalnız değil. Ve bu duvarlar yıkılacak” diyerek dayanışma mesajı verdi.